Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Головне / Фотоновини 06 лют 2019 16:00

ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)

ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)
«Навіть найдосвідченіший педагог
не повинен зупинятися на досягнутому.
Від зупинки на місці неминуче почнеться відставання.»
В.О.Сухомлинський


Відомо, що тільки творчий педагог може виховати творчу особистість. Враховуючи вимоги сучасної дошкільної освіти щодо всебічного розвитку потенціалу дитини, діяльність педагогів спрямовується до постійного пошуку інноваційних технологій, гармонійного розвитку, націлених на розкриття інтелектуальних та творчих здібностей дошкільників.

Тому на сучасному етапі найбільш актуальним завданням адміністрації, методичної служби дошкільного навчального закладу «Лісова казка» с. Мошни є розвиток творчого потенціалу педагогів.

Колектив дошкільного навчального закладу - це розмаїття особистостей. Завідувач дошкільним закладом В.В.Коршак постійно наголошує про те, що в нашому колективі міцно переплелися набутий роками мудрий досвід педагогів старшого покоління та ентузіазм молодих спеціалістів, які успішно доповнюють один одного. В професії вихователя немає випадкових людей. Тут працюють люди, які Божим велінням наділені любов’ю до дітей, добротою, талантом, креативністю.

Кожний педагог - це майстер! У кожного свій стиль, свої методи і прийоми, які напрацьовуються роками на протязі всієї педагогічної діяльності. Педагогічна майстерність не може зупинятись, вона повинна постійно розвиватись та удосконалюватись. А це - наполеглива праця, пошук, робота над собою, практика, аналіз своїх дій. Проте, найважливіший елемент – БАЖАННЯ досягнути педагогічної майстерності та ЛЮБОВ до дітей. Педагог не може просто «відбувати» свій робочий час. Він має проживати його разом з дітьми. Кожна його зустріч із вихованцем має стати маленьким дивом для дитини. До неї не можна йти «порожнім». Їй потрібно нести любов, радість, мотивацію, віру та натхнення. І щоб це диво відбулося, кожен з нас, педагогів, має постійно аналізувати та вдосконалювати свою діяльність. Педагог-це щоденна праця не лише з дітьми, а й із самим собою. Це постійний пошук найкращого, найціннішого, найважливішого, що є в кожному з нас, для того, щоб наповнити життя дітей любов’ю, добром, радістю та впевненістю.

Згідно річного плану роботи ДНЗ «Лісова казка» с. Мошни на 2018-2019 навчальний рік, протягом січня в нашому дошкільному навчальному закладі проходив методичний тиждень педагогічної майстерності вихователів «Від перших сходинок до вершини досконалості». Вихователі протягом тижня продемонстрували високий рівень педагогічної майстерності та представили досвід своєї роботи з використанням інноваційних педагогічних технологій шляхом колективних переглядів організованої навчальної діяльності та інших форм роботи з дошкільниками. Метою цього заходу є підтримка ділового тонусу вихователів, допомога в подоланні труднощів, відкриття шляху до пошуку, ініціативи й творчості. Тож, педагоги нашого дошкільного закладу практикують крім традиційних і нестандартні форми роботи, які сприяють розвитку індивідуального стилю.

Досвідчені педагоги О.О.Максименко, О.Б.Сидоренко поділились своїм багатим досвідом, досконалістю, знанням методик у вихованні і навчанні дітей дошкільного віку.

Молоді педагоги, які тільки почали по зернині збирати свій педагогічний досвід, показали творчий підхід, нестандартне мислення, продемонстрували володіння новітніми педагогічними технологіями і методиками. Зокрема, слід відмітити діяльність вихователя старшої групи І.В.Котляренко, яка успішно впроваджує в практику роботи з дітьми технологію «LEGO–конструювання». Вихователь різновікової групи Т.В.Ткач застосовує в свою практичну діяльність технології розвитку логічного мислення, зокрема «Кольорові палички Кюїзінера» та «Логічні блоки Дьєнеша». Особлива увага в «Лісовій казці» приділяється зміценню здоров’я та фізичному розвитку малюків. Для більшої зацікавленості дітей до занять фізкультурою і спортом інструктор з фізичного виховання І.В.Гончар активно впроваджує технологію фізичного виховання дітей дошкільного віку «Театр фізичного розвитку та оздоровлення дітей» М.Єфіменка. За сприяння сільського голови Б.В.Шкарбути та меценатів спортивна зала дошкільного закладу набула сучасного вигляду, тому наші вихованці з великим задоволенням поспішають до оновленої спортивної зали. Участь в Тижні педагогічної майстерності також взяли вихователі С.М.Корнієнко, Л.М.Мойсеєва, В.О.Карпенко.

Тиждень педагогічної майстерності зарекомендував успішність цієї активної форми методичної роботи. Дана форма роботи дозволила максимально активізувати наявні у педагогів знання, створити позитивний мікроклімат в колективі між досвідченими та молодими вихователями, всі педагоги відчули себе єдиною командою з спільною метою, взаємодопомогою, радістю за успіхи своїх колег, зміцнення єдиного творчого колективу однодумців. Протягом методичного Тижня педагогічної майстерності було створено оптимальні умови для обміну досвідом, виявилась зацікавленість педагогів у творчому підході та інноваціях, підвищення рівня професійної діяльності.
Можна з впевненістю сказати, що мети досягнуто! Тож, залишається побажати нашим колегам здоров’я, добра, творчого натхнення!

Вихователь-методист Л.С.Рощепій
ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)
Наверх