Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 16 гру 2016 10:25

Леся КОНСТАНТИНОВА: "...Без них не буде ні нас, ні України..."

Леся КОНСТАНТИНОВА: "...Без них не буде ні нас, ні України..."Вітаємо знайомих військових з днем Святого Андрія Первозванного. У трубці чути, що вони не «вдома». На питання «Ви де?» відповідь: «У відрядженні». Знаємо ми ці «відрядження».

Питаємо, що треба, чим допомогти? Та ніби нічого і не потрібно от тільки рукавиць робочих немає, і взяти ніде, та мастильно-проникаючий аерозоль для зброї, біти для дрилю, а так нічого. Усе нормально. Не просять. Їм соромно просити.

Ми ж, усе розуміємо, відразу підключили тих людей, які не питають навіщо - питають скільки. Відтак відгукнулися і допомогли: Шкарбута Богдан Вікторович, сільський голова – 10 пар робочих рукавиць, біти на дриль – 5 шт; Дудник Вікторія Анатоліївна, директор ТОВ Мошнівська МТС - 20 пар робочих рукавиць; Острівний Володимир, житель села – близько 3 кг. сухої риби та 200 грн. для придбання мастильно-проникаючого аерозолю ВД-40;
Константинови Леся і Григорій передали домашні гостинці та пиріжки, а також 200 грн. для придбання мастильно-проникаючого аерозолю ВД-40.

Усі потрібні речі оперативно закупили і сьогодні допомога уже поїхала за призначенням.

Коли запитують чому ми цим займаємося не відразу в голові народжується відповідь, якось губишся не знаєш, що відповісти, стає якось незручно, намагаєшся уникнути відповіді. Зараз хочеться сказати - не можемо ми їх залишити. Бо без них не буде ні нас, ні України.

Наверх