Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Фотоновини 20 гру 2016 13:03

"ОБЛИЧЧЯ МОШЕН - 2016". ДАРЬЯ ХОРОШУНОВА.

"ОБЛИЧЧЯ МОШЕН - 2016". ДАРЬЯ ХОРОШУНОВА.Визначився переможець Фотоконкурсу "Обличчя Мошен".

Голосування з визначення переможця Конкурсу проходило на офіційній сторінці нашого порталу в соціальній мережі "Вконтакті" з 4 по 18 грудня. Варто зазначити, що у голосуванні прийняли участь більше тисячі (!!!) респондентів.

У запеклій боротьбі перемогу здобула Дарья ХОРОШУНОВА, яка і отримала титул "Обличчя Мошен - 2016".

Відзнаку переможниці конкурсу вручили Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута і Адміністратор Інформаційного порталу "Наші Мошни" Олег Устименко.

"Це визнання! Я уважно стежив за перебігом конкурсу і впевнений, що це визнання справедливе." - зазначив Богдан Вікторович, вітаючи Дарью з перемогою.

А ми, в свою чергу, знайомимо ближче наших читачів з "Обличчям Мошен - 2016" Дарьєю ХОРОШУНОВОЮ:

- Отже, Дарьє, що для Вас означає ця перемога?

- На початку мені було просто приємно бути серед учасників фінального голосування. Але потім, коли побачила ту підтримку, яку мені виказали близькі і друзі, я стала прагнути перемоги. Тож для мене ця перемога - це, передовсім, подяка моїм друзям, справжнім ДРУЗЯМ, які прагнули її, можливо, навіть трохи більше за мене.

- "Обличчя Мошен" в повсякденному житті - яка Вона?

- звичайна мошнівська дівчина. Народилась і виросла в Мошнах, закінчила нашу сільську школу. Після навчання в Міжрегіональній академії управління персоналом в Київі за фахом "економіст" повернулася в рідне село. Працюю за фахом в Черкасах, доглядаю батьків. У вільний час люблю вишивати. А ще є палкою прихильницею нашої футбольної команди "Мошни-2" - намагаюсь не пропускати жодного матчу наших футболістів.

От-така Вона - переможниця Фотоконкурсу "Обличчя Мошен - 2016" Дарья ХОРОШУНОВА!

"ОБЛИЧЧЯ МОШЕН - 2016". ДАРЬЯ ХОРОШУНОВА."ОБЛИЧЧЯ МОШЕН - 2016". ДАРЬЯ ХОРОШУНОВА."ОБЛИЧЧЯ МОШЕН - 2016". ДАРЬЯ ХОРОШУНОВА."ОБЛИЧЧЯ МОШЕН - 2016". ДАРЬЯ ХОРОШУНОВА.
Наверх