Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Культура 17 лют 2019 06:00

"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)

"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)В День всіх закоханих колектив Мошнівської дитячої музичної школи виступив з концертом в селі Будище.

Про це йдеться на сторінці навчального закладу в соціальній мережі Facebook.

"14 лютого, коли ми вже втомились від зимових холодів, святкуємо День святого Валентина. Це свято у всіх асоціюється з справжнім весняним настроєм, і можливо, що це пов’язано з наближенням довгоочікуваної теплої весни.

У День Святого Валентина в школі завжди весело і цікаво. В цей день дарують один одному листівки у формі сердечка, різноманітні подарунки та солодощі. Викладачі та учні Мошнівської дитячої музичної школи подарували «Казку любові» школярам та вчителям Будищанської ЗОШ.

Учні та викладачі Мошнівської ДМШ переконали слухачів, що любов і музика - невід’ємні складові нашого життя, адже музика і любов тріумфують над світом. Для музики немає ні часу, ні віку, а любов - це почуття, що окриляє та дає силу і натхнення.

Родзинкою свята стала власна композиція, автором якої є викладач Савіцький Григорій Іванович. Твір «Оксамитова ніч» був виконаний вперше, де були задіяні такі інструменти, як баян – Савіцький Г. І., фортепіано – Бойко В. Г., саксофон – Ратушний Д. А., гітара – Воронов Владислав, ударні – Алхазов Валентин, та супроводжувались прекрасним співом Биковець М. А. Мелодійні слова цієї пісні зворушили серця всіх слухачів.

У концерті взяли участь учні: Бойко Балерія, Гусінська Марія , Гусінський Даниїл, Гаврилюк Назарій, Чепурний Тимофій, Незгодюк Юлій, Левченко Людмила, Цимбал Анастасія, Бондаренко Надія, Кононець Діана, Папкова Діана, Нечипоренко Ярослава, Сметана Єлизавета, Черняк Вікторія, Бас Вероніка, Шульга Денис, Власова Оксана, Клишта Софія, Секрет Антоніна, Мойсеева Юлія, Кассем Анна, Денисенко Ліна.

Любов ламає кригу, запалює у серці вогонь, дарує відчуття свободи, окрилює і надихає. Любов всесильна. Могутність цієї стихії настільки велика, що в цілому світі не знайдеться народу, який не склав би чарівних віршів про почуття, перед яким безсилі моря і гори, відстань і час, сили людські і сама природа."
"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)"КАЗКА ЛЮБОВІ": КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВИСТУПИВ З КОНЦЕРТОМ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В БУДИЩАНСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)
Наверх