Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 22 гру 2016 21:05

МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!

МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!З 2 по 19 грудня у Мошнівській загальноосвітній школі проходила акція «Миколай прийде і до тебе, солдате» у якій взяли участь учні, працівники школи, батьки.

Зібрали теплі речі, носки, цукерки, печиво, яблука, мед, варення, спекли пиріжків близько 200 шт, діти написали листи, намалювали малюнки.

21 грудня вирушили гостинці, солодощі, пиріжки, цукерки, яблука, малюнки, листівки, необхідні речі та інші домашні смаколики від жителів с.Мошни та м.Черкаси до наших найдорожчих, найрідніших захисників.

Спільно із Черкаським центром допомоги армії, який очолює Оксана Циганок, зібрали гостинці для героїчної 54 –ї ОМБр, легендарної 93 ОМБр (хлопцям із роти Максима Преснякова), відважної 72 ОМБр та нашим дорогим землякам, які перебувають у складі Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК), іншим підрозділам, що знаходяться на блокпостах.

Поїхали на передову і вітання, які діти мали змогу підготувати на загальносільському святі до Дня святого Миколая, яке організувала Леся Гарилюк, директор будинку культури, «Зі свята до солдата». Участь у цьому заході взяло більше п’ятдесяти дітей з різних сіл (Мошни, Софіївка, Яснозір'я). Приємно було споглядати, як пише лист до солдатів хлопчик із Донбасу, як старанно малює вітальну листівку. Хлопець розповів, що хоче, щоб війна скоріш закінчилась, бо йому дуже хочеться додому, а нашим воякам бажає найшвидшої перемоги.

Від прихожан Спасо-Преображенського храму (настоятель Олег Мархалевич) передали цукор, печиво, цукерки, яблука.

Долучились і жителі села: Панич Микола, приватний підприємець дав копчене м'ясо близько 25 кг; Гаврилюк Леся - 500 грн. на солярку; Грицюк Світлана - пиріжки 30 шт.; Гуля Віта допомогла нам спекти пиріжки 120 шт.; сім'я Майданік – велику коробку печива, сім'я Преснякових – коробку печива, цукерки, варення, насіння, кукурудзяні палички, сім'я Константинових - пиріжки 160 шт., сухофрукти 6 кг., домашні гостинці.

Багато ласощів зібрали і волонтери Черкаського центру допомоги армії (нажаль не маю змоги назвати черкащан, які долучились до цієї благородної справи).

Велика подяка батькам, які не стояли осторонь і допомогли своїм діткам (учням нашої школи) підготувати для воїнів подарунки.

Володя, волонтер Центру допомоги армії, уже майже усе розвіз по передовій!!! Наразі направляється у крайню точку призначення!!! Із передової воїни усім дякують!!!

Ми особисто дякуюємо усім мошнівчанам та черкащанам за підтримку і небайдужість.

Леся і Григорій Константинови
МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО СОЛДАТА!
Наверх