Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 27 гру 2016 12:06

Наступного року програми підтримки атовців будуть удосконалені, – Ткаченко.

Наступного року програми підтримки атовців будуть удосконалені, – Ткаченко.Відколи на Сході триває збройний конфлікт, Черкащина посильно допомагає бійцям. Тут сформувався потужний волонтерський рух, активно долучаються до допомоги соціально відповідальні підприємці та небайдужі жителі.

Про це під час свого звіту заявив голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко, повідомляє Інфоміст.

– Лише цього року організовано надання благодійної допомоги від підприємств та організацій області для підрозділів Збройних Сил України, добровольчих формувань на понад 3 млн грн, – зазначає обласний керманич. – Водночас на майже 1 млн грн надано матеріальної допомоги для членів сімей атовців, по 50 тис. грн одноразової допомоги отримали родини загиблих. Також півмільйона гривень ми спрямували з обласного бюджету на оздоровлення бійців у місцевому санаторії (на умовах співфінансування).

Центр реабілітації учасників АТО на базі обласного госпіталю прийняв на медичну реабілітацію 671 бійця. Він визнаний серед кращих у країні. – За нашою ініціативою по районах і в містах ухвалені програми підтримки атовців і їхніх родин, – каже Юрій Ткаченко. – Зараз ми їх аналізуємо, підбиваємо підсумки, щоб уже наступного року удосконалювати. І надалі всі ці питання координує наш обласний Центр допомоги учасникам АТО.
Наверх