Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Шкарбута Богдан / Фотоновини 19 лют 2019 09:00

"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)

"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)Вихователі і малюки групи «Веселі ведмежата» ДНЗ «Лісова казка» висловлюють велику подяку сільському голові Богданові Вікторовичу Шкарбуті.

"Сьогодні вранці (18 лютого, - ред.) нас всіх очікував сюрприз - давно омріяний радіоприймач з USB-кабелем. Це необхідна річ в організації освітньої роботи з дітьми.

Роль музики в повсякденному житті особлива. Музика в дитячому садку звучить не тільки на святах, на заняттях, але і в повсякденному житті дитячого садка і зокрема нашої групи. Музика, що супроводжує ранкову гімнастику активує дітей, значно підвищує якість виконуваних ними вправ, організовуючи колектив.

Наші малюки люблять виконувати ранкову гімнастику «Гуси-потягусі», «Зайченята сірі», музичні вправи «Вийшла курочка гулять», «Танець маленьких каченят». З великим задоволенням вони слухають пісні, співають разом з вихователями знайомі їм. Набагато швидше і цікавіше сприймається дітьми казка, якщо при її розповіді використовується музичний супровід.

Також вихователі використовують музичні твори під час різних видів діяльності. Наприклад, сьогодні, висаджуючи цибулю, малюки слухали веснянку «Прийди, прийди весно красна», у вечірні години, займаючись художньо-естетичним розвитком (за допомогою пластилина Play-Doh готували печиво для ляльки Марічки), слухали потішку «Печу, печу хлібчик».

Ще раз від щирого серця дякуємо Богданові Вікторовичу, який не на словах, а на ділі приймає активну участь у всебічному розвитку і формуванні особистості підростаючого покоління."
"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)"ВЕСЕЛІ ВЕДМЕЖАТА" З "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" ДЯКУЮТЬ ГОЛОВІ СЕЛА БОГДАНОВІ ШКАРБУТІ ЗА ТУРБОТУ (ФОТО)
Наверх