Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 03 бер 2019 15:00

Секрети здоров'я: Які продукти зупиняють старіння

Секрети здоров'я: Які продукти зупиняють старінняЗберегти свою молодість - це мрія багатьох жінок. Харчування в цьому випадку грає дуже важливу роль.

Є продукти, які завдяки своїм корисним властивостям, сприятливо впливають на шкіру і зупиняють появу зморшок:

1. Насіння гарбуза

До складу насіння входить велика кількість поліненасичених жирних кислот, триптофану і цинку. Ці корисні елементи беруть участь в роботі всього організму, а цинк захищає шкіру від дії ультрафіолетових променів і запобігає появі зморшок. Рекомендується з'їдати жменю насіння, щоб живити організм необхідними вітамінами.

2. Жирна морська риба

У свій раціон слід включити сардини, скумбрію і сьомгу. До складу цих риб входить омега-3 кислоти, які живлять організм і надають омолоджуючий вплив на клітини шкіри, волосся і нігтів.

3. Мигдаль

Для жіночої краси дуже важливі вітамін Е, флавоноїди і L-аргінін. Необхідно з'їдати всього жменю горіхів в день, щоб дати організму необхідні речовини.

4. Петрушка

До складу петрушки входить вітамін С і глутатіон, які важливі для молодого зовнішнього вигляду. Також наявність цих корисних речовин сприяє очищенню крові від токсинів. Петрушку можна додавати в різні салати і робити смузі.

5. Корінь імбиру

Завдяки таким корисним компонентам як цитраль і цинеол сповільнюється процес старіння, і пригнічується активність ракових клітин в організмі. Імбир можна додавати в салати, соуси і варто пам'ятати, що він допомагає боротися не тільки зі старінням, а й із зайвою вагою.

6. Лимон

Корисні речовини вітаміну С, флавоноїдів та інших антиоксидантів допомагають звужувати і очищати пори. Також вони очищають організм від токсинів.

7. Буряк

У складі буряка містяться холін, водорозчинна клітковина, гіалуронова і фолієва кислота, калій - ці компоненти дуже потрібні для жіночого здоров'я. Регулярне вживання цього овоча допомагає боротися з віковими і мімічними зморшками, проводить профілактику травної системи і очищає кров.
Наверх