Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Фотоновини / Культура 29 гру 2016 17:01

ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.

ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.Творчі колективи Мошнівського сільського Будинку культури вже давно відомі далеко за межами Мошен, і є постійними учасниками різноманітних районних, обласних культурно-мистецьких заходів. А завдяки своїй безмежній творчій енергії і самовідданій праці в рідному селі Будинок культури перетворився на справжній осередок культури і духовності.

З директором Мошнівського Будинку культури Лесею Миколаївною ГАВРИЛЮК ми пригадали, яким видався рік, що минає, для працівників Будинку культури.

«Загалом у 2016 році працівниками та учасниками художньої самодіяльності Будинку культури було організовано, проведено та прийнято участь в сорока шести культурно-мистецьких та благодійних заходах. - розповідає Леся Миколаївна, - це і новорічно-різдвяні свята, і участь в загальносільських заходах, і проведення благодійних акцій по збору допомоги для бійців в зоні АТО, і багато інших. Неодноразово ми відвідували з концертами Лозівський будинок-інтернат для людей з обмеженими можливостями. В Шевченкові дні наш хоровий колектив виступав у Каневі. Запрошували нас на заходи в Степанки, Будище, Свидівок, Мельники Чорнобаївського району. Хор «Мошногори» до Дня партизанської слави виступив з концертом в обласному краєзнавчому музеї та на обласному телеканалі «Рось».

«Долучились ми і до Районного конкурсу читців, присвяченого 202-й річниці від дня народження Т.Шевченка «Уклін тобі, Великий наш Пророче», - продовжує пані Леся – приймали участь у Фестивалі-конкурсі народної української автентично-фольклорної пісні «З джерел народу», урочистостях до Дня Незалежності України та Дня села, урочистому відкритті ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г.Шевченка.

Особливо хочется згадати Вечір спогадів «Не маю права скаржитись на долю» пам’яті Максима Преснякова, Свято жінки, ніжності, тепла до 8 березня, Поетичний вечір «Поезія – це завжди неповторність», ІІ-ге Мистецьке свято творчих колективів «Ми діти твої, Україно!», концерт до Дня перемоги, Дитяче свято «Дитинства мить яскрава», концерт до Дня медичного працівника, Свято Івана Купала, Звітний концерт ансамблю бально-спортивного танцю «Флейм», Вечір вшанування воїнів АТО до Дня військової розвідки, концерт до Дня Українського козацтва, концерт до Дня працівників сільського господарства «З любов’ю до праці», дитяче свято Миколая «Миколай іде – подарунки несе». Ці заходи не залишили байдужими наших односельців і відбувалися в переповненій глядачами залі.

Доброю традицією стало запрошення творчих колективів з інших населених пунктів. На нашій сцені виступали представники Яснозір’я, Байбуз, Свидівка, Степанок. Відбувся творчий вечір кримчанки Юлії Качули. Актори Черкаського драматичного театру привозили виставу «Шельменко-денщик». З концертною программою приїздив київський коллектив «Україночки».

«Звичайно, все це не відбулося б без підтримки спонсорів і меценатів. – зазначає Леся Гаврилюк – Завжди націлений на підтримку наших ініціатив Голова села Богдан Вікторович ШКАРБУТА, постійно пітримували нас ПРАТ «Фрау Марта» (генеральний директор ПАВЛЕНКО Ірина Олександрівна) і ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» (директор КРОПИВНИК Ігор Анатолійович), Голова Ради директорів Групи компаній «Маїс» ТЕРЕЩУК Сергій Миколайович, ТОВ «Мошнівська МТС» (директор ДУДНИК Вікторія Анатоліївна). Відгукувались на прохання про допомогу і інші підприємці і мешканці нашого села.

Тож хочеться подякувати всім-всім хто не залишався байдужим і підтримував культуру!»

А ми, в свою чергу, пропонуємо пригадати фотомиттєвості мистецького 2016-го року:
ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.ОСЕРЕДОК КУЛЬТУРИ Й ДУХОВНОСТІ.
Наверх