Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Відео 28 лют 2019 12:00

ДОРОГИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ В МОШНАХ ЗНОВУ "ПРОСЛАВИЛИСЬ" НА ВСЮ УКРАЇНУ (ВІДЕО)

ДОРОГИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ В МОШНАХ ЗНОВУ "ПРОСЛАВИЛИСЬ" НА ВСЮ УКРАЇНУ (ВІДЕО)Журналісти ТСН поїхали краями Шевченка, бо вже за кілька тижнів будуть Шевченківські дні. Місця відомі. В туристичних агенствах їх називають краєм і землею Кобзаря.

Замість захоплення історичними місцями журналістів шокувала дорога до них, йдеться у сюжеті "ТСН".

Перші 50 кілометрів від столиці дорога, хоч яйце коти - ідеальна. Тут є велика табличка про туристичний маршрут краями Шевченка. Ними журналісти й поїхали.

Наступні 50 кілометрів уже гірші, але не критичні. Трохи більше 100 кілометрів до Канева, де Тарасова гора, долаємо за півтори години. Дорогу проклали до міста, однак в ньому вона обривається. Тут можна побувати в музеї Тараса Шевченка, зайти в копію його хати і насолодитися видами на Дніпро.

Далі нам порадили завітати в село Мошни, де залишилося кілька цікавих історичних будинків. Кілометрів з 20 майже Європа, але далі туристичний маршрут нам нагадує, що до Європи ще далеко.

- Туристів не бачу взагалі, куди їм тут їхати, - каже черкащанин.

Діти черкащанина Павла, який щоденно долає цей відрізок дороги, їдуть на задньому сидінні, як на родео. Навколо красиві пейзажі, однак насолоджуватися ними туристи навряд чи зможуть.

Детальніше - у сюжеті:
Наверх