Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини / Новини освіти 06 бер 2019 15:00

ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)

ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)В дошкільному навчальному закладі «Лісова казка» с. Мошни вже стало доброю традицією організовувати та проводити для вихованців цікаві екскурсії. Адже екскурсії для дітей - це чудова можливість дізнатися багато нового, незвіданого, прекрасного.

Такі заходи дають можливість нашим маленьким екскурсантам зрозуміти, що дізнатись, побачити багато цікавого можна не лише сидячи біля телевізора чи комп’ютера. Набагато цікавіше –це живе спілкування з людьми, а експонати можна не лише оглянути, але і потримати у своїх маленьких рученятах. А історичних, чудових та різноманітних місць у наших рідних Мошнах вистачає!

Захоплюючою для вихованців середньої групи «Чомусики», разом з вихователем Л.М.Мойсеєвою, стала екскурсія до районної станції «Юних техніків», де їх гостинно зустрів директор Микола Михайлович Якименко. Діти ознайомились з історією рідного села, мали можливість побачити макет першого в Україні пароплава «Бджілка». Захоплювались незвичайними виробами, виготовленими руками школярів - із паперу, дерева, бісеру та багато-багато всього цікавого. Безмежно сподобались і здивували малят повітряні змії. Після всього побаченого у малят виникло тисяча «Чому?», «Що?», «Як?» - на які їм дав вичерпну відповідь Микола Михайлович.

Відвідування СЮТ збагатило дітей новими враженнями, позитивними емоціями. Всі вони висловили бажання якнайшвидше підрости та відвідувати гуртки станції «Юних техніків», щоб власноруч створювати фантастичні та прекрасні дива!

Дякуємо Миколі Михайловичу та колективу районної станції «Юних техніків» за цікаву та пізнавальну екскурсію!

Вихователь-методист ДНЗ «Лісова казка» Л.С.Рощепій
ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЗАХОПЛЮЮЧИЙ СВІТ ЕКСКУРСІЙ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)
Наверх