Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 14 бер 2019 16:00

Українців попередили про комісію при оплаті комуналки в "Ощадбанку"

Українців попередили про комісію при оплаті комуналки в "Ощадбанку"Українців попереджають про наявність комісії в державному "Ощадбанку" при оплаті за компослуги.

Про це повідомии представники фінустанови.

"Комісія за комунальні платежі в касах банку залежить від наявності укладених договорів між постачальниками послуг і банком. Вона може незначно відрізнятися в залежності від регіону", - заявили в Ощадбанку.

"При цьому вона є найнижчою на банківському ринку і має на меті забезпечити беззбитковість проведення операцій. У Києві така комісія виключно для готівкових платежів в касах з 29 березня складає 3 гривні", - додали в прес-службі.

Однак, власники пенсійних платіжних карток від "Ощадбанку" можуть сплатити за послуги ЖКГ без комісії, якщо розраховуватимуться в касах банку. Інші клієнти "Ощадбанку", а також пенсіонери, які не є клієнтами даної фінустанови, повинні платити в касі комісію.

Банк, як і раніше, бере без комісії платежі тільки через дистанційні канали: інформаційно-платіжні термінали Ощадбанку (як готівкою, так і картою банку). Також без комісії можна оплатити через мобільний та інтернет-банкінг "Ощад 24/7", сайти ГІОЦ (головний інформаційно-обчислювальний центр) і ЦКШ (Центр комунального сервісу).
Наверх