Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне 23 бер 2019 17:00

ДОРОЖНІ ВІЙНИ: "25 БЕРЕЗНЯ РОЗПОЧНУТЬСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОЗІ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ-ЖАШКІВ-ОРАДІВКА", - БОГДАН ШКАРБУТА

ДОРОЖНІ ВІЙНИ: "25 БЕРЕЗНЯ РОЗПОЧНУТЬСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОЗІ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ-ЖАШКІВ-ОРАДІВКА", - БОГДАН ШКАРБУТА25 березня розпочнуться ремонтні роботи на дорозі державног значення "Черкаси-Жашків-Орадівка", яка проходить через село Мошни.

Про це повідомив Голова села Мошни Богдан Шкарбута.

"Нарешті болюче питання проведення ремонту багатостраждальної дороги державного значення зрушило з місця. Мої численні звернення, прохання, вимоги, зустрічі з відповідальними державними чиновниками, протестні акції жителів сіл Мошни, Байбузи, Яснозір'я дають, з великими потугами, перші результати", - зазначив Богдан Вікторович. - Окрім усних запевнень, я отримав від депутата Черкаської обласної ради Володимира Доманського і письмове підтвердження початку фінансування з обласного бюджету в розмірі майже 3 млн. грн. та реального виконання ремонтних робіт ділянки вказаної дороги на території нашого села".

"Разом з підрядною організацією ми на місці проінспектували найбільш уражені ділянки дороги та визначились з обсягом, розташуванням та строками виконання робіт. Вже з 25 березня роботи розпочнемо. Звісно це не вирішить всієї проблеми, але конструктивний початок є!" - наголосив Голова села Мошни.

Варто нагадати, що депутат Черкаської обласної ради Володимир Миколайович Доманський вже неодноразово своїми діями, коштами та реальними справами доводив підтримку нашої громади.
ДОРОЖНІ ВІЙНИ: "25 БЕРЕЗНЯ РОЗПОЧНУТЬСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОЗІ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ-ЖАШКІВ-ОРАДІВКА", - БОГДАН ШКАРБУТАДОРОЖНІ ВІЙНИ: "25 БЕРЕЗНЯ РОЗПОЧНУТЬСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОЗІ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ "ЧЕРКАСИ-ЖАШКІВ-ОРАДІВКА", - БОГДАН ШКАРБУТА
Наверх