Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Відомі уродженці 19 січ 2017 20:46

В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.

В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.18 січня. Ця дата назавжди стала скорботною для села Мошни. У цей день загинув Максим Пресняков, командир розвід роти 93 ОМБр, наш односелець.

Уже другий роки поспіль вшанувати пам'ять свого командира та провідати батьків, з усіх куточків України приїздять бойові побратими Максима. Також вшанували пам'ять героя, сільський голова Богдан Шкарбута, волонтер Григорій Константинов, небайдужі жителі села, отець Олег Мархалевич відправив молебень за загиблим.

Пройшли заходи вшанування і у Мошнівській школі. Побратимів Максима Преснякова запросили на урок пам’яті. Хлопці теплими і добрими словами згадували свого командира та ще раз наголосили, що тільки завдяки йому залишились живими. Потім вони відвідали шкільний музей, оглянули школу (яка, до речі, їм дуже сподобалась), зайшли до кожного класу, щоб особисто подякувати за підтримку, яку отримують від школярів. Адже саме дитячі листи і малюнки для них є чи не найдорожчими подарунками. На згадку про зустріч діти вручили гостям сувеніри. А для тих бійців, що сьогодні на передовій, директор школи Наталія Майданік передала гостинці і листи, які підготували учні та учителі школи.


В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА.
Наверх