Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 31 бер 2019 08:00

ЧИСТЕ СЕЛО: ПОЧНИ З СЕБЕ (ФОТО)

ЧИСТЕ СЕЛО: ПОЧНИ З СЕБЕ (ФОТО)"Почни з себе!" Саме під таким гаслом в суботу, 30 березня, більше двох десятків мешканців різного віку двох кутків села організувались на весняне прибирання вулиці Ткаліча від Зеленої до дитячого майданчика на перехресті доріг та самого майданчику.

Ініціювали та організували суботник три депутати Мошнівської сільської ради - Володимир Мірошніченко, Леся Гаврилюк та Людмила Одинока.

П’ять години корисної та приємної праці, чисте повітря та всілякі жарти, смачний перекус та згуртованість, і, як результат, - спільними зусиллями було зібрано більше 30 мішків сміття, обрізані та розчищені узбіччя, полагоджений парканчик та прибраний дитячий майданчик. Та саме головне - задоволення та гордість від виконаної роботи.

Щира вдячність всім учасникам акції чистоти, а це: Олександр Матвійчук, Анна Журавель, Лариса Гуля, Ірина Крюкова, Антон Крюков, Ніні Мартиненко, Тетяна Гуля, Тетяна Балинська, Назар Гаврилюк, Юлія Стрічка, Сергій Стрічка, В'ячеслав Брус, Вадим Брус, Михайло Ткаліч, Ольга Мірошніченко, Сергій Левченко, Микола Шаповал, Ілля Кишлян, Артур Крамар, Віктор Крамар, Петро Жила, Олександр Жила, Євдокія Білик.

Як завжди, сільський Голова Богдан Шкарбута підтримав своїх жителів і словом, і ділом. Сміття було вивезене, а гілля та листя пообіцяв вивезти з понеділка. А він свої обіцянки завжди виконує.

Тож, як кажуть, «Гуртом і батька добре бити», а ми скажемо по іншому : "Тільки РАЗОМ ми можемо все змінити!"

Щоб жити щасливо - потрібно мати чисті і світлі думки, та жити в красі і чистоті навколо. Пам’ятаймо - "Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять."

Зробимо своє село чистим та красивим!


Депутати Мошнівської сільської ради Володимир Мірошніченко, Леся Гаврилюк та Людмила Одинока
ЧИСТЕ СЕЛО: ПОЧНИ З СЕБЕ (ФОТО)ЧИСТЕ СЕЛО: ПОЧНИ З СЕБЕ (ФОТО)ЧИСТЕ СЕЛО: ПОЧНИ З СЕБЕ (ФОТО)ЧИСТЕ СЕЛО: ПОЧНИ З СЕБЕ (ФОТО)ЧИСТЕ СЕЛО: ПОЧНИ З СЕБЕ (ФОТО)ЧИСТЕ СЕЛО: ПОЧНИ З СЕБЕ (ФОТО)ЧИСТЕ СЕЛО: ПОЧНИ З СЕБЕ (ФОТО)ЧИСТЕ СЕЛО: ПОЧНИ З СЕБЕ (ФОТО)
Наверх