Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Фотоновини / Суспільство / Історія села 04 лют 2017 12:39

В МОШНАХ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 73-ІЙ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.

В МОШНАХ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 73-ІЙ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.Мітинг-реквієм з нагоди 73-ї річниці визволення села від фашистських загарбників відбувся в селі Мошни.

Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута, депутат Черкаської районної ради Володимир Михайлович Шимановський, депутати Мошнівської сільської ради, громадський актив села вдячним словом згадали героїв-визволителів Мошен та покладанням квітів до Обеліску Слави вшанували пам'ять односельчан, які віддали свої життя в боротьбі з фашизмом.

"Як кажуть мудрі старі люди, хто пам'ятає своє минуле, свою історію, в того буде майбутнє. Ми одна з небагатьох громад, що має таке багате на історичні, знакові події минуле. Тому ми просто зобов'язані зберегти отримане, надбати сьогоднішнє та достойно передати його наступним поколінням." - зазначив у своєму вітальному слові Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута.
В МОШНАХ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 73-ІЙ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.В МОШНАХ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 73-ІЙ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.В МОШНАХ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 73-ІЙ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.В МОШНАХ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 73-ІЙ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.В МОШНАХ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 73-ІЙ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.В МОШНАХ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 73-ІЙ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.В МОШНАХ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 73-ІЙ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.В МОШНАХ ВІДБУВСЯ МІТИНГ-РЕКВІЄМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 73-ІЙ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.
Наверх