Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Головне / Фотоновини / Новини освіти 04 травня 2019 12:00

ВЕЛИКОДНЄ СВЯТО В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ» (ФОТО)

ВЕЛИКОДНЄ СВЯТО В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ» (ФОТО)Яка чудова пора року – весна! Як багато втіхи дарує вона всім нам – дорослим і дітям! З висоти блакитними очима небо споглядає землю, вкриту яскраво-зеленими килимами, уквітчану віночком з барвистих весняних квітів та буйним біло-рожевим цвітом садів. Весняний дощик щедро поливає, а теплий сонячний промінчик ніжно пестить кожну рослинку, пробуджену після довгої зими. І саме на час оновлення природи, на радісну весняну пору припадає одне з найвеличніших християнських свят – Великдень.

2 травня в ДНЗ «Лісова казка» Мошнівської сільської ради відбувся святковий захід для дітей «Світле свято Великодня».

Старанно та творчо працювали малята, готуючись до нього. Музичний керівник О.М.Малинко разом з вихователями Л.М.Мойсеєвою, О.Б.Сидоренко та вихованцями середньої групи підготували Великоднє дійство, яке було насичене художніми номерами та хореографічними композиціями, конкурсами. Натхненно дзвеніли дитячі голоси про Великдень, писанку. Діти познайомилися із звичаями та обрядами свята, залюбки грали в традиційні ігри. А окрасою свята було велике пасхальне яйце, з яким діти залюбки гралися в народні Великодні ігри. Свято мало піднесений настрій та чудову атмосферу.

Напередодні в кожній віковій групі вихователі провели тематичні заняття, бесіди. Діти слухали оповідання, вчили вірші, складали наввипередки розрізані на декілька частин картонні шаблони писанок, прикрашали їх пластиліном, розписували намальовані на папері яйця. У кожного створилась писанка – неповторна дитяча фантазія.

Творчо працювали з дітьми вихователі старшої групи Л.Л.Одинока, І.В.Котляренко, які напередодні Великодня створили з дітьми Великодню композицію – муляжі пасочок та писанок. Виставку робіт «Великодній дивограй», яка вже стала традиційною, разом з малятами готували всі вихователі. Розмальовували писанки, робили дряпанки, оздоблювали яєчка мозаїкою та аплікацією. Просто очі від розмаїття розбігаються!

Метою всієї проведеної роботи стало розкриття змісту святкування Великодня, примноження традицій українського народу.

Щиро вітаємо з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серця кожного світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо всім радості, здоров’я, добробуту і благополуччя. Христос Воскрес!

вихователь-методист Л.С.Рощепій
ВЕЛИКОДНЄ СВЯТО В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ» (ФОТО)ВЕЛИКОДНЄ СВЯТО В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ» (ФОТО)ВЕЛИКОДНЄ СВЯТО В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ» (ФОТО)ВЕЛИКОДНЄ СВЯТО В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ» (ФОТО)ВЕЛИКОДНЄ СВЯТО В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ» (ФОТО)
Наверх