Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини / Суспільство 24 лют 2017 19:59

"КАЗКОВА" МАСЛЯНА

"КАЗКОВА" МАСЛЯНА17 лютого в дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) "Лісова казка" села Мошни було проведено загальносадове свято-розвага "З Масляною всіх вітаємо!".

Присвячене народному святу "Масляна", свято відбувалося з метою виховання любові до культури українського народу.

Музичний керівник Малинко Ольга Миколаївна та вихователь старшої групи Мойсеєва Людмила Миколаївна ознайомили дошкільників з традиціями святкування Масляної в Україні.

З метою відтворення народних звичаїв та обрядів з дітками проводилися ігри, водили хороводи, співали пісні. До малюків у гості завітала "справжня Масляна", яка з ними разом розважалася. Також дітки розказували тематичні вірші про Масляну.

На закінчення розваги всіх присутніх пригостили смачними млинцями. Діти отримали масу позитивних емоцій від цього свята. Захід вийшов веселий, змістовний, емоційний і цікавий для малюків і дорослих.

Валентина Коршак
"КАЗКОВА" МАСЛЯНА"КАЗКОВА" МАСЛЯНА"КАЗКОВА" МАСЛЯНА"КАЗКОВА" МАСЛЯНА"КАЗКОВА" МАСЛЯНА
Наверх