Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини 19 травня 2019 11:00

ЮНІ ПОЖЕЖНИКИ З МОШЕН - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ (ФОТО)

ЮНІ ПОЖЕЖНИКИ З МОШЕН - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ (ФОТО)17 травня у Черкасах на сцені Черкаського міського Будинку культури імені Івана Кулика відбувся обласний етап 25-го ювілейного Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних.

Про це розповіла у Facebook Анжеліка Моїсеєва:

"Пройшовши непростий відбір районного та обласного зонального етапів, право представляти свій район у фіналі фестивалю виборола команда Мошнівської школи «Крок вперед» у складі учнів 10 класу Федоренка Максима (капітан), Демченка Назара, Диченко Діани, Вакуловскої Анни та учнів 6-го класу Гулі Валерії і Морозова Максима.

Як зазначили представники журі, команда змогла не лише яскраво представити свою програму у конкурсах «Влучний ствольщик», «Візитка», «Домашнє завдання», «Соціальний ролик», а й залишити по собі незабутнє враження. За підсумками змагань наша команда здобула другу сходинку п'єдесталу.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто допомагав та підтримував нашу команду: Наталії Вікторівні Майданік, директору школи, яка з турботою і теплом опікується командою з першого дня її існування! Ваша допомога і підтримка є важливою та незамінною для нас! Дякуємо Марії Петрівні Висоцькій, методисту відділу освіти за доброзичливість, допомогу та щире ставлення до команди. Велике спасибі батькам учасників, які віддали цій справі часточку свого серця. Віті Гулі за опіку над нами, добрі поради, увагу і розуміння!!! Наталії Гордієнко, за теплий психологічний клімат під час змагань. Директору Будинку культури Лесі Гаврилюк за небайдужість та готовність надати творчу допомогу будь-якої миті. Хотілося б також подякувати вчителям Наталії Юріївні Дерев’янко, В'ячеславу Володимировичу Дерев’янко, Олені Дмитрівні Павловій та пожежно-рятувальній частині с. Мошни. Дякуємо, що стали частиною команди!

Фестиваль Дружин юних пожежних об’єднав дітей, які розуміють свою відповідальність за майбутнє країни. Завдяки таким заходам у їхні долі вплелася упевненість на кращий новий день, на безпечне майбутнє, на те, що, засвоївши уроки безпеки, ми більше ніколи не будемо байдужими одне до одного. Бо у житті кожного ДЮПівця був Фестиваль."
ЮНІ ПОЖЕЖНИКИ З МОШЕН - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ (ФОТО)ЮНІ ПОЖЕЖНИКИ З МОШЕН - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ (ФОТО)ЮНІ ПОЖЕЖНИКИ З МОШЕН - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ (ФОТО)ЮНІ ПОЖЕЖНИКИ З МОШЕН - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ (ФОТО)ЮНІ ПОЖЕЖНИКИ З МОШЕН - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ (ФОТО)ЮНІ ПОЖЕЖНИКИ З МОШЕН - СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ (ФОТО)
Наверх