Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Фотоновини / Черкаський район. Новини / Відео 06 чер 2019 09:00

ДОРОЖНІ ВІЙНИ: ЧЕРКАСЬКА РАЙОННА РАДА ПІДТРИМАЛА ВИМОГИ ЖИТЕЛІВ МОШЕН, БАЙБУЗ І ЯСНОЗІР'Я (ФОТО, ВІДЕО)

ДОРОЖНІ ВІЙНИ: ЧЕРКАСЬКА РАЙОННА РАДА ПІДТРИМАЛА ВИМОГИ ЖИТЕЛІВ МОШЕН, БАЙБУЗ І ЯСНОЗІР'Я (ФОТО, ВІДЕО)5 червня відбулася позачергова сесія Черкаської районної ради. Одним з питань було розглянуто звернення мешканців сіл Мошни, Байбузи і Яснозір'я, сформоване на акції протесту 4 червня.

Після жвавого обговорення депутати підтримали звернення з трьох частин:

1. Звернутись до правоохоронних органів щодо перевірки виконання умов договорів між ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» та ТОВ «Главшляхбуд» у 2018 році на території Черкаського району.

2. Звернутись до Кабінету Міністрів України щодо виділення додаткових обсягів фінансування в розмірі 20,0 мільйонів гривень для забезпечення проїзду і покращення технічного стану проїзної частини автодороги Т-24-03 Орадівка – Христинівка – Корсунь-Шевченківський – Мошни в межах Черкаського району та уникнення в подальшому проведення акцій громадської непокори.

3. Звернутись до прокуратури Черкаської області та Головного управління Національної поліції у Черкаській області щодо перевірки використання, освоєння державних коштів та повноти переліку виконання робіт відрізка дороги Р – 10 від 48-56 км в с. Мошни.
ДОРОЖНІ ВІЙНИ: ЧЕРКАСЬКА РАЙОННА РАДА ПІДТРИМАЛА ВИМОГИ ЖИТЕЛІВ МОШЕН, БАЙБУЗ І ЯСНОЗІР'Я (ФОТО, ВІДЕО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: ЧЕРКАСЬКА РАЙОННА РАДА ПІДТРИМАЛА ВИМОГИ ЖИТЕЛІВ МОШЕН, БАЙБУЗ І ЯСНОЗІР'Я (ФОТО, ВІДЕО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: ЧЕРКАСЬКА РАЙОННА РАДА ПІДТРИМАЛА ВИМОГИ ЖИТЕЛІВ МОШЕН, БАЙБУЗ І ЯСНОЗІР'Я (ФОТО, ВІДЕО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: ЧЕРКАСЬКА РАЙОННА РАДА ПІДТРИМАЛА ВИМОГИ ЖИТЕЛІВ МОШЕН, БАЙБУЗ І ЯСНОЗІР'Я (ФОТО, ВІДЕО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: ЧЕРКАСЬКА РАЙОННА РАДА ПІДТРИМАЛА ВИМОГИ ЖИТЕЛІВ МОШЕН, БАЙБУЗ І ЯСНОЗІР'Я (ФОТО, ВІДЕО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: ЧЕРКАСЬКА РАЙОННА РАДА ПІДТРИМАЛА ВИМОГИ ЖИТЕЛІВ МОШЕН, БАЙБУЗ І ЯСНОЗІР'Я (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх