Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Головне / Фотоновини 12 чер 2019 06:00

"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)

"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)Стильний одяг та модні зачіски, ретро мелодії, джазова музика, чарльстон та буги-вуги…

Усе це і ще багато цікавого побачили гості випускного свята під назвою «В стилі ретро, в стилі джаз», яке відбулося в ДНЗ «Лісова казка» Мошнівської сільської ради 7 червня 2019 року.

Професійно, талановито, з душею віднеслись до підготовки і проведення заходу педагоги - музичний керівник Ольга Миколаївна Малинко, вихователі старшої групи «Сонечко» Людмила Леонідівна Одинока та Ірина Володимирівна Котляренко. Радо вітала майбутніх першачків, а їх цього року 31, перша вчителька Юлія Володимирівна Стрічка.

Майбутнім школярам Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута та завідувач закладу Валентина Вікторівна Коршак вручили перші в їхньому житті дипломи про закінчення першої сходинки країни знань, дошкільного закладу. Ще більшим сюрпризом стали для малюків подарунки (кожній дитині) від депутата Черкаської обласної ради Віктора Олександровича Полозова, голови Черкаської обласної організації Аграрної партії України. Варто зазначити, що до новенького ноутбука, подарованого напередодні, Віктор Олександрович подарує для закладу мультимедійну дошку.

Від усього колективу закладу висловлюємо щиру вдячність сільському Голові, меценатам, батькам і всім небайдужим людям.

Адміністрація ДНЗ "Лісова казка"
"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)"В СТИЛІ РЕТРО, В СТИЛІ ДЖАЗ": В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДГРИМІВ ВИПУСКНИЙ БАЛ (ФОТО)
Наверх