Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Політика 14 бер 2017 14:02

Торгівля з агресором – це зрада національних інтересів України та українського народу.

Торгівля з агресором – це зрада національних інтересів України та українського народу.Торгівля з агресором – це зрада національних інтересів України та українського народу.

Ця торгівля, насамперед, вигідна олігархам, чиї інтереси захищає сьогоднішня влада, повідомляє офіційна сторінка Громадського руху "Народний контроль - Мошни" в соціальній мережі "Вконтакті".

Саме тому партія «Народний контроль» підтримує ініціативу добровольчих рухів, які взяли ситуацію під свій контроль та ініціювали торговельну блокаду тимчасово окупованих територій на сході країни.

Блокада вкотре довела, що більшість політиків не встигають, або не хочуть встигати, за думкою українців. Ми нагадаємо, що єдиним джерелом влади в Україні є народ. І політики мусять почути українців! Тому Верховна Рада України зобов’язана негайно прийняти рішення щодо повної економічної блокади російських терористів на тимчасово окупованих територіях ОРДЛО. Це питання має об’єднати усіх політиків-патріотів, які на ділі, а не на словах, повинні продемонструвати свою національну позицію. Якщо цей парламент не спроможний прийняти таке рішення – він не має права на існування і повинен бути розпущений!

Ми засуджуємо силові дії з боку правоохоронних органів щодо учасників блокади, а вказівку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про захоплення редуту добровольців вважаємо злочином проти ветеранів україно-російської війни. Арсен Аваков має бути негайно звільнений з посади міністра внутрішніх справ та відданий під слідство.

Напередодні Дня добровольця влада вкотре продемонструвала своє лицемірство та цинізм, кийками нагороджуючи бійців, які відстоюють національні інтереси України. Своїм рішенням щодо розгону редуту в Кривому Торці влада поставила країну на край безодні.
Наверх