Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Культура 30 чер 2019 11:30

ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)

ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)Вже 25 років поспіль, саме до Дня молоді, в червні місяці в чудовому місті Шпола проходить обласний фестиваль рок та поп музики «Свято без приводу». На сцені фестивалю збираються вокально-інструментальні колективи, рок гурти та джаз колективи зі всієї Черкаської області.

Побував на цьому святі і молодий вокально-інструментальний колектив Мошнівського Будинку культури «LOVECITY» (керівник Святослав Туз). Було велике бажання колективу побувати саме на цьому святі, адже хотілось не тільки випробувати себе на великих сценах, а й перейняти досвід, почувши інші колективи, поспілкуватись з керівниками інших гуртів, організаторами, професіоналами.

І ось ця мрія стає реальністю, дякуючи небайдужій людині до розвитку культури, а саме молодіжної культури – депутату Черкаської обласної ради, голові комісії з питань культури, молоді та спорту, нашому земляку – Доманському Володимиру Миколайовичу, який вже неодноразово допомагав Будинку культури (сценічний одяг для танцювального колективу та сучасне освітлення біля БК) та селу в цілому.

Володимир Миколайович був в числі глядачів, коли гурт «LOVECITY» вперше виступив на сцені БК, і саме тоді запали йому в душу ці молоді та талановиті виконавці колективу, що вийшовши після концерту сказав: «Талановитій творчій молоді – зелене світло та моя підтримка».

І ось не тільки слово, а й дійсно суттєву фінансову підтримку в сумі п’ять тисяч гривень отримав колектив від депутата. Тепер колектив зміг придбати сценічний одяг – футболки з логотипом гурту, та капелюхи, а також здійснив одну зі своїх мрій, оплатив транспортні послуги і побував на обласному фестивалі.

Володимире Миколайовичу! Щира вдячність Вам за підтримку талановитої молоді, за небайдужість та розуміння, адже вкладаючи сьогодні,отримаємо бажане завтра. Ми бажаємо Вам Божого захисту, благословіння та допомоги у здійсненні вашого життєвого задуму – перемоги на виборах у Верховну Раду (Володимир Миколайович Доманський є кандидатом у депутати по нашому виборчому 197 окрузі).

Виступ гурту «LOVECITY» вразив всіх глядачів та організаторів свята і своїм виконанням, і поведінкою на сцені та сценічним образом, але основною родзинкою у 15 хвилинній програмі став виступ Назара Касьянова з неперевершеним виконанням beatbox (це мистецтво створення та імітації ритмічних рисунків (бітів) та мелодій за допомогою артикуляцій органами рота.)

Склад гурту «LOVECITY» (керівник Святослав Туз):

клавіші, вокал – Диченко Анжела
електро гітара, вокал – Туз Святослав
вокал та шумові інструменти – Мархалевич Ангеліна
ударні – Касьянов Назар
бас гітара – Алхазов Валентин

Ми щиро вдячні всім організаторам Обласного фестивалю «Свято без приводу», за теплий прийом та підтримку.

А на останок висловлюємо безмежну подяку нашому сільському Голові Богдану Вікторовичу Шкарбуті та депутату Черкаської райради Володимиру Михайловичу Шимановському за втілення саме ідеї створення гурту «LOVECITY» та фінансову підтримку.

Окрема подяка депутату Мошнівської сільської ради Володимирові Івановичу Мірошниченку, який відгукнувся на прохання та вирішив транспортне питання доїзду колективу на фестиваль і назад.

Ми впевненні що вкладені в нас кошти не дарма, ми і надалі будемо представляти та прославляти наше село Мошни на сценах району, області та, маємо надію, всієї України і за кордоном.

Велике всім ДЯКУЄМО! Надіємось на подальшу тісну співпрацю!

директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк та колектив гурту «LOVECITY»
ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)ДО ДНЯ МОЛОДІ МОШНІВСЬКИЙ ГУРТ "LOVECITY" ЗАПАЛЮВАВ СЦЕНУ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ РОК І ПОП МУЗИКИ (ФОТО)
Наверх