Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Суспільство / Надзвичайні події 28 бер 2017 18:32

У МОШНІВЧАНКИ ВИЛУЧИЛИ ДІТЕЙ.

У МОШНІВЧАНКИ ВИЛУЧИЛИ ДІТЕЙ.Вікторія Анатоліївна Ямкова вже тривалий час перебувала під пильним поглядом працівників Мошнівської сільської ради.

На неналежне виконання своїх батьківських обов'язків, часте вживання алкоголю і наркотичних речовин жінкою постійно звертали увагу очільники сільської ради і правоохоронці, проводячи з нею профілактичні бесіди. Однак ситуація тільки погіршувалася.

Стурбований долею малолітніх дітей Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута 28 березня скликав позачергове засідання Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради, на якому було прийнято рішення вилучити трьох малолітніх дітей у горе-матері "через загрозу життю і здоров'ю дітей, постійне знаходження дітей біля осіб під впливом алкоголю і наркотичних речовин, відсторонення матері від виконання своїх батьківських обов'язків".

Цього ж дня представники місцевої влади і правоохоронці забрали дітей із "пекельного" будинку.

Проте шанс на виправлення ситуації для Вікторії Анатоліївни залишається. Вилучення дітей відбулося без позбавлення матері батьківських прав, але соціальні виплати, які жінка отримувала для догляду за дітьми і використовувала не за призначенням, припинені.

Зараз діти перебувають в районній лікарні, де пройдуть всебічний медичний огляд, після чого будуть направлені на виховання до комунального закладу "Малятко" Черкаської обласної ради.
Наверх