Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини 29 сер 2019 17:33

В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ (ФОТО)

В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ (ФОТО)Указом Президента України Володимира Зеленського №621/2019 від 23 серпня 2019 року 29 серпня встановлено День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Так розпорядилася доля, що Мошнівська земля на цій не оголошеній війні втратила 3 своїх найкращих синів - Максима Преснякова, Анатолія Синчака та Олександра Сабаду.

"Вічна память Вам, хлопці! Ви назавжди закарбувалися в наших серцях гіркотою втрати, материнських сліз та прикладом доблесті і честі Українського Воїна - захисника Вітчизни. - відзначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута. - В цей день ми без особливих зайвих слів покладаємо квіти та склоняємо свої голови перед Вами, хлопці, та Вашими матерями... Без зайвих слів. СЛАВА ГЕРОЯМ!"

В Мошнівській сільській бібліотеці в цей день пройшла хвилина пам'яті «У нашій пам'яті вони залишились назавжди» та організована книжкова виставка. Бібліотекар І. Клименко розповіла присутнім про страшні події тих днів. В Іловайську загинули близько 108 українських військових, сотні було поранено й захоплено в полон. За підтвердженими даними військової прокуратури, в Іловайському котлі загинули 366 військових, 429 були поранені.

Ми схиляємо голови і шануємо їхню пам'ять.
В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ (ФОТО)
Наверх