Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 06 вер 2019 07:00

Зірки говорять: Астролог назвав щасливчиків та невдах вересня

Зірки говорять: Астролог назвав щасливчиків та невдах вересняХочете досягти серйозних професійних результатів? Ставте перед собою реально досяжну мету – ні на чому не засновані проекти зірки брати до уваги не будуть. Також рекомендується в будь-якій ситуації стримувати свої емоції, випускаючи їх з приводу і без приводу, ризикуєте нажити ворогів навіть серед вірних друзів і створити ситуації, які негативно позначаться на вас у майбутньому.

Про те, на що чекає всі знаки Зодіаку, розповідає астропсихолог Валентина Віттрок.

Овен


Представники знаку нарешті зможуть перевести дух: період неприємностей, який прийнято називати чорною смугою, добіг кінця, а на зміну йому прийде смуга світла, сповнена приємними подіями. Але, найголовніше, ви зможете зробити казку бувальщиною власного виробництва – місяць ідеально підходить для втілення в життя заповітної мрії.

Телець


Шанси, які нададуть вам цього часу зірки, будуть унікальними: вони дадуть можливість досягти мети, яка досі здавалися непідйомною – постарайтеся не проґавити її, такі подарунки доля робить вкрай рідко. Приділяючи першочергову увагу особистому життю, не забувайте про роботу – начальству це може не сподобатися.

Близнюки


Аби зробити крок вперед у професійному сенсі, доведеться відмовитися від штампів і стереотипів, на які ви спиралися останнім часом. Тільки знайшовши нові – інноваційні – способи досягнення мети, ви зможете випередити конкурентів і бути "попереду планети всієї". Не шукайте в подіях містичний складник – вони цілком реальні.

Рак


Ухвалюючи серйозні життєві рішення, пам'ятайте, що вони будуть діяти протягом кількох років, а то й десятиліть, тому подумайте про те, чи вони будуть актуальні через цей час. Важливі справи краще зробити до першої половини місяця – в цей період космічні енергії будуть сприяти успіху будь-якого, навіть найскладнішого – починання.

Лев


Секрет вашого успіху – креативний погляд на світ взагалі і окремі речі зокрема. Чим більше творчості буде у вашій роботі, тим більш приголомшливий результат вам вдасться отримати. До речі, все сказане вище стосується і особистого життя – подумайте про те, яким чином ви можете перезавантажити стосунуи з близькою людиною, не стримуючи свою фантазію.

Діва


Незважаючи на небажання покидати свій будинок, свою фортецю, вам доведеться багато подорожувати, і зрештою ви так захопитеся цим заняттям, що несподівано для самих себе не захочете повертатися до рідних стін. Знайомства, зав'язані під час поїздок, можуть добре послугувати в роботі – зарубіжні партнери запропонують дуже вигідні умови.

Терези


Не варто утримувати біля себе людей, стосунки з якими давно не приносять радості – від усього, що себе вичерпало, потрібно позбавлятися своєчасно і без жалю. Втім, дуже скоро на їхньому місці будуть інші люди, і це той випадок, коли нові друзі опиняться у всіх сенсах кращими за старих. Самотніх представників знаку чекає доленосне знайомство.

Скорпіон


Щоб усе встигати, не потрібно шукати в добі двадцять п'ятої години, цілком достатньо грамотно планувати справи, намагаючись, щоб одне не накладалося на інше. У одружених представників знаку можливі приємні зміни – хтось отримає можливість поліпшити свої житлові умови, а на когось чекає радісна звістка про швидке поповнення в родині.

Стрілець


Товариськість, якій ви обдаровані від народження, допоможе вам налагодити стосунки з начальством і колегами по роботі, зробивши їх своїми союзниками і однодумцями. У такому колективі легко буде досягти будь-якої, навіть найскладнішої – професійної мети. Вибираючи між кількома прихильниками, дослухайтеся до порад серця, а не розуму.

Козеріг


Будучи економною – якщо не сказати, скупою людиною, ви несподівано відчуєте потяг до тринькання і марнотратства. Щоб убезпечити себе від безглуздих витрат, які негативно позначаться на стані вашого гаманця, намагайтеся якомога рідше заходити в дорогі магазини. Секрет щасливого сімейного життя – мистецтво взаємних поступок.

Водолій


Кращий спосіб виконати все, що заплановано, – підпорядкувати всі свої дії суворій дисципліні, в іншому разі вас весь час будуть відволікати другорядні справи і колеги. Близькі зможуть забезпечити вам необхідну підтримку: важливість міцного тилу, в поняття якого входить взаєморозуміння і затишок, ще ніхто не скасовував.

Риби


Знання, які ви отримаєте в цей час, дуже скоро стануть в пригоді під час роботи, так що не відмовляйтеся від можливості навчитися чогось нового і незвіданого. Поява у вашому житті людини з минулого, у яку ви колись були закохані, може стати початком нового періоду ваших стосунків – чим вони закінчиться, буде залежати тільки від вас.
Наверх