Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Новини освіти 15 вер 2019 16:00

ЧДТУ запрошує старшокласників на безкоштовні курси з робототехніки

ЧДТУ запрошує старшокласників на безкоштовні курси з робототехнікиЗ 17 вересня на базі кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем (РТРС) факультету електронних технологій і робототехніки Черкаського державного технологічного університету стартують нові безкоштовні курси з робототехніки для школярів 8-11 класів, які цікавляться електронікою, робототехнікою, сучасними інтелектуальними розробками та готові поринути в світ творчості і виготовити свій власний проект.

Про повідомляє пресслужба навчального закладу.

Як стверджують фахівці, робототехніка – ключовий сегмент, що цікавить інвесторів. Широке застосування робототехніки на виробництві, у медицині, освіті, сільському господарстві, сфері обслуговування спонукає молодих людей вивчати цей напрямок і самовдосконалюватися.

Завдяки відкритій на кафедрі РТРС Лабораторії сучасних цифрових рішень і робототехнічних систем учні зможуть познайомитися з основами програмування, платформою Arduino для цифрового керування різноманітними пристроями, основами розробки автоматизованих Smart систем, взяти участь у розробці власного першого проекту.

Для запису на безкоштовні курси з робототехніки, надішліть листа з Вашими контактними даними на email: [email protected] або телефонуйте 51-15-70. Адреса: Черкаський державний технологічний університет, бул. Шевченка, 460, корпус №1, третій поверх, ауд. 309.
Наверх