Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 22 вер 2019 12:00

ДО ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ: "ТИХ ДНІВ У ПАМ'ЯТІ НЕ СТЕРТИ І СЬОГОДНІ"

ДО ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ: "ТИХ ДНІВ У ПАМ'ЯТІ НЕ СТЕРТИ І СЬОГОДНІ"22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави.

Партизани і підпільники відіграли значну роль у здобутті перемоги над гітлерівською Німеччиною та її союзниками. Вони, без перебільшення, були ще одним фронтом у тилу ворога. На окупованих територіях із загарбниками боролося близько мільйона активних борців, 46 партизанських загонів і розвідувальних груп. Адже партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи.

Традиційно до цієї дати у Мошнівській сільській бібліотеці відбулася патріотична година «Партизанська слава Черкаського району», на яку були запрошені учні 6-А класу з класним керівником Токаренко Н.С .

Діти дізналися про партизанський рух на Черкащині, зокрема про партизанський загін, який діяв у нашій місцевості та переглянули документальний фільм.

До цієї дати у бібліотеці організована книжкова виставка «Тих днів у пам'яті не стерти і сьогодні». На ній представлена підбірка книг та періодичних видань, в яких висвітлюється становлення і розвиток партизанського руху 1941-1945 років в Україні.
ДО ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ: "ТИХ ДНІВ У ПАМ'ЯТІ НЕ СТЕРТИ І СЬОГОДНІ"
Наверх