Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 27 вер 2019 08:00

ПРИВІТАННЯ ОТЦЮ ОЛЕГУ МАРХАЛЕВИЧУ З НАГОДИ РОКОВИН ЙОГО РУКОПОЛОЖЕННЯ В САН СВЯЩЕННИКА

ПРИВІТАННЯ ОТЦЮ ОЛЕГУ МАРХАЛЕВИЧУ З НАГОДИ РОКОВИН ЙОГО РУКОПОЛОЖЕННЯ В САН СВЯЩЕННИКАСьогодні настоятель Спасо-Преображенського храму села Мошни протоієрей Олег Мархалевич відзначає роковини своєї хіротонії. В цей день отця Олега рукоположили в сан священника.

Дорогий наш батюшка Олег!


Щиро вітаємо Вас з великим, радісним і урочистим днем, коли Ви святкуєте 17-річчя священницької хіротонії. В цей день Ви з благоговінням і теплом згадуєте, як Господь по Своїй милості і любові сподобив Вас великої милості - стати перед Престолом Божим, щоб нести послуг Святій Матері Церкві.

За всі ці роки Ваш молитовний настрій, освіченість, постійна праця, твердість і строгість у сповіданні віри та служіння Богові, стають прикладом для вірян. Всіх нас об‘єднує Ваша любов - любов до Бога, любов до Богослужіння, любов до пастви. На даний час, навколо Вас створена велика церковна сім‘я.

Тому, дорогий і шановний батюшка Олег, за Ваше піклування про нас прийміть найщирішу подяку в день Вашої хіротонії. Ми всі єдиними устами і єдиним серцем підносимо молитву до Всеблагого Бога, щоб Він за Ваше щире і добре серце, невичерпну життєрадість і духовну розсудливість, мудре наставниче слово і розуміння людської душі наповнював з кожним роком життя ближніх людей і духовну паству все більш благими плодами віри і любові.

Многії, благії і спасительні Вам літа!

З повагою,
прихожани Спасо-Преображенського храму, Голова села Мошни Богдан Шкарбута, Мошнівська сільська рада, Громада села Мошни
Наверх