Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 28 вер 2019 13:00

На Черкащині перевірять вплив на екологію підприємств Косюка

На Черкащині перевірять вплив на екологію підприємств Косюка25 вересня Голова Черкаської обласної державної адміністрації Ігор Шевченко своїм розпорядженням затвердив робочу групу, яка вивчатиме екологічну діяльність підприємств, що належать Юрію Косюку та працюють на Черкащині, а саме: ПрАТ „Миронівський хлібопродукт“, ПрАТ „Миронівська птахофабрика“ та ДП „Перемога Нова“.

До складу робочої групи увійшло одразу 23 особи, частина з яких є працівниками обласної адміністрації, зокрема сам Шевченко та його підлеглі Олена Звягінцева, Олена Рясик, Сергій Демиденко, Ярослав Фатенко, поліцейський Олександр Мельниченко, чиновники-екологи, представники місцевого самоврядування, зокрема міський голова Канева Ігорь Ренькас та голова Ліплявської ОТГ Сергій Геращенко, а також працівники підприємств, яких перевірятимуть.

У розпорядженні зазначено, що основним завданням робочої групи є вивчення екологічних аспектів господарської діяльності ПрАТ „Миронівський хлібопродукт“, ПрАТ „Миронівська птахофабрика“ та ДП „Перемога Нова“.

Терміни роботи групи не визначено, лише зазначається, що вона припиняє свою діяльність за розпорядженням голови Черкаської обласної державної адміністрації.
Наверх