Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Фотоновини / Черкаський район. Новини 03 жов 2019 09:00

МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛО КЕРІВНИЦТВО ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)

МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛО КЕРІВНИЦТВО ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)1 жовтня з метою контролю за проходженням відповідних робіт, голова ради Олексій Собко спільно з заступником голови райдержадміністрації Петром Коренюком за участю заступника голови районної ради Сергія Степанюка, депутата Черкаської районної ради Олександра Муцалханова відвідали комунальне некомерційне підприємство «Черкаська районна лікарня с. Мошни» та Мошнівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Про це повідомляє Організаційний відділ виконавчого апарату Черкаської районної ради.

"Керівництво району оглянуло безпосереднє місце проведення капітального ремонту зовнішніх мереж теплопостачання на території Черкаської районної лікарні с. Мошни та висловило велику стурбованість та занепокоєння досить повільними темпами та малими обсягами робіт. До опалювального сезону залишилось часу досить мало, а робіт по облаштуванню мережі теплопостачання значний обсяг. Зобов’язали головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Черкаська районна лікарня с. Мошни» Черкаської районної ради Любов Іващук активізувати зусилля по покращенню ситуації з проходженням капітального ремонту зовнішніх мереж теплопостачання на території Черкаської районної лікарні с. Мошни.

Завітавши до Мошнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, спочатку учасники робочої поїздки оглянули шкільну котельню, де директор комунального підприємства теплових мереж Черкаського району Володимир Лищенко доповів про повну готовність котельні до початку опалювального сезону. Домовились поновити облаштування мережі теплопостачання від приміщення котельні до школи відповідним утеплюючим матеріалом. Оглянули новозбудовані каналізаційні ємкості, про роботу яких доповіла директор школи Наталія Майданік. Дані системи не облаштовані огорожею, про встановлення якої в найближчий час домовились з начальником відділу освіти райдержадміністрації Людмилою Григорчук.

Також учасники робочої поїздки обговорили питання видалення аварійних дерев з території школи. Їх досить значна кількість і вони перешкоджають проведенню інших планових ремонтних робіт.

Безпосередньо в приміщенні школи делегація відвідала початкові класи. За повідомленням начальника відділу освіти райдержадміністрації Людмили Григорчук через 2 тижні в школу буде доставлено частина обладнання відповідно до вимог програми «Нова українська школа». Звернула увагу учасників робочої поїздки на проведення ремонту даху приміщення школи, на який виділено кошти в сумі 1,3 мільйони гривень. Зазначила також, що з 3 жовтня цього року розпочнуть роботи по встановленню свердловини на воду на території школи.

В свою чергу директор школи Наталія Майданік попросила консультативної допомоги у підготовці відповідних проектів на здобуття грандів для проведення ремонту актової зали школи. Також необхідно збудувати спортивний майданчик сучасного зразку та утеплити в підвальному приміщенні школи мережу теплопостачання.

Підсумовуючи слід відмітити, що є ще над чим працювати в Мошнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, але лише спільними зусиллями районного керівництва, органів місцевого самоврядування та громади школи можна здійснити намічені плани."
МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛО КЕРІВНИЦТВО ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛО КЕРІВНИЦТВО ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛО КЕРІВНИЦТВО ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛО КЕРІВНИЦТВО ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛО КЕРІВНИЦТВО ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО)
Наверх