Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти 06 кві 2017 08:51

НАВЧАННЯ З ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ.

НАВЧАННЯ З ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ.У Мошнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 4 квітня для школярів було проведено навчання із тактичної медицини.

Нині такі знання стають у нагоді не лише військовим, а й цивільним у надзвичайних ситуаціях, повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі педагог Леся Константинова.

Учні мали змогу не тільки подивитися, як це роблять професійні військові медики Євгеній Ульянов та Ігор Максимов, а й самі потренуватися під керівництвом досвідчених інструкторів.

Як розповів молодший лейтенант медичної служби Ігор Максимов, на передовій такі знання передають не лише медикам, а й солдатам, які повинні вміти надати допомогу як собі, так і своєму побратиму. Саме системні знання дозволять правильно й алгоритмічно надавати медичну допомогу пораненим. «Тактична медицина працює у випадку трьох дефіцитів: часу, інформації, ресурсів. Дозволяє зробити мислення рятувальника простим і тактичним, бо прості і правильні речі рятують життя», - зауважив Ігор.

Учні були раді зустрічі, яка проходила у теплій дружній атмосфері. Адже вони отримали неоціненний досвід спілкування із військовими медиками та отримали практичні навички, такі потрібні у житті.

Волонтер Григорій Константинов, завдяки якому відбулась ця зустріч, вручив бійцям АТО подарунки на згадку про Мошни.
НАВЧАННЯ З ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ.НАВЧАННЯ З ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ.НАВЧАННЯ З ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ.НАВЧАННЯ З ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ.НАВЧАННЯ З ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ.НАВЧАННЯ З ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ.НАВЧАННЯ З ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ.НАВЧАННЯ З ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ДЛЯ МОШНІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ.
Наверх