Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 13 жов 2019 10:00

В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)

В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)День захисника України – свято, що відзначається в Україні 14 жовтня – у День українського козацтва, в день Покрови Пресвятої Богородиці.

Це свято увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. Це свято для всіх людей військової справи, доблесті і честі. Україна сьогодні – незалежна держава. Українські Збройні Сили покликані охороняти рідну землю. І служать наші хлопці сьогодні Батьківщині, бо служити їй – справа честі і обов'язку.

Боротьба за незалежність України продовжується і зараз. У цій страшній борні наш народ і наша армія мужніє, вдосконалюється і перемагає. Гідними нащадками Українського козацтва є сьогоднішня молодь, яка вже має право називатися захисниками Вітчизни.

Напередодні Дня Українського козацтва та захисника України, з нагоди великого козацького і православного свята Покрови у дитсадку «Лісова казка» було проведено кілька тематичних заходів. Це і цікаві повчальні бесіди в кожній групі про історію козацтва, покладання квітів до стели героїв та вшанування пам'яті загиблих воїнів хвилиною мовчання, виготовлення вітальних листівок для учасників АТО, виставка дитячих малюнків на тему " Ми за мир", і, як завжди, цікаве свято за участю старшої групи (вихователі: Сидоренко О.Б., Мойсєєва Л.М., музкерівник Малинко О.М).

Головна мета заходів – патріотичне виховання дітей.

Зі святом! З Днем захисника України, з Днем українського козацтва! З святом Покрови Пресвятої Богородиці!

вихователь ДНЗ "Лісова казка" Корнієнко С.М.
В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)
Наверх