Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини 18 лис 2019 15:00

"ПРОДОВЖУЄМО РОБИТИ НАШЕ СЕЛО КРАЩИМ!": ПРО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО ГРОМАДИ І ПІДПРИЄМЦІВ (ФОТО)

"ПРОДОВЖУЄМО РОБИТИ НАШЕ СЕЛО КРАЩИМ!": ПРО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО ГРОМАДИ І ПІДПРИЄМЦІВ (ФОТО)Нещодавно голова села Мошни Богдан Шкарбута і голова Ради директорів Групи компаній "Маїс" Сергій Терещук обговорили перспективи соціально-економічного партнерства громади та фермерських підприємств, що діють в адміністративних межах села Мошни та відносяться до групи компаній "Маїс".

Спільною і беззаперечною позицією обох керівників є підвищення рівня розвитку Мошнівської громади, зокрема і сфер, що забезпечують комфортні умови перебування жителів та гостей села в місцях загального громадського користування. І це втілюється в конкретні дії.

Так, вирішили розпочати з капітального будівництва нової красивої зупинки громадського транспорту, що знаходиться в центрі села навпроти Спасо-Преображенського храму, що буде більшою та красивішою ніж попередня, термін придатності якої через псування несучих основних деталей конструкції вийшов, і яка вже не прикрашала, а навпаки псувала враження гостей села від краси нашої малої Батьківщини.

Фінансування з боку Сергія Терещука будівництва нової зупинки, а це близько 20 тис. грн., а відтак і початок будівельних робіт стали дієвим результатом зустрічі.

"Продовжуємо робити наше село кращим!", - зазначиві Голова села Мошни Богдан Шкарбута.
"ПРОДОВЖУЄМО РОБИТИ НАШЕ СЕЛО КРАЩИМ!": ПРО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО ГРОМАДИ І ПІДПРИЄМЦІВ (ФОТО)"ПРОДОВЖУЄМО РОБИТИ НАШЕ СЕЛО КРАЩИМ!": ПРО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО ГРОМАДИ І ПІДПРИЄМЦІВ (ФОТО)"ПРОДОВЖУЄМО РОБИТИ НАШЕ СЕЛО КРАЩИМ!": ПРО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО ГРОМАДИ І ПІДПРИЄМЦІВ (ФОТО)"ПРОДОВЖУЄМО РОБИТИ НАШЕ СЕЛО КРАЩИМ!": ПРО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО ГРОМАДИ І ПІДПРИЄМЦІВ (ФОТО)"ПРОДОВЖУЄМО РОБИТИ НАШЕ СЕЛО КРАЩИМ!": ПРО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО ГРОМАДИ І ПІДПРИЄМЦІВ (ФОТО)"ПРОДОВЖУЄМО РОБИТИ НАШЕ СЕЛО КРАЩИМ!": ПРО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО ГРОМАДИ І ПІДПРИЄМЦІВ (ФОТО)"ПРОДОВЖУЄМО РОБИТИ НАШЕ СЕЛО КРАЩИМ!": ПРО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО ГРОМАДИ І ПІДПРИЄМЦІВ (ФОТО)
Наверх