Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Суспільство 28 лис 2019 07:00

"З ДУМКОЮ ПРО ЗБЕРЕЖЕННЯ НЕПОВТОРНОЇ КРАСИ МАЛОЇ БАТЬКІВЩИНИ": В МОШНАХ ПРОДОВЖУЮТЬ ВПРОВАДЖУВАТИ СИСТЕМУ СОРТУВАННЯ СМІТТЯ

"З ДУМКОЮ ПРО ЗБЕРЕЖЕННЯ НЕПОВТОРНОЇ КРАСИ МАЛОЇ БАТЬКІВЩИНИ": В МОШНАХ ПРОДОВЖУЮТЬ ВПРОВАДЖУВАТИ СИСТЕМУ СОРТУВАННЯ СМІТТЯМошнівська громада завдяки зусиллям влади села завжди на крок попереду в питанні збору та якості сортування побутового сміття.

За домовленістю Голови села Богдана Шкарбути та керівництва підприємства з переробки та сортування вторинної сировини в Черкаській області, в якості експерименту, в центрі села Мошни встановлено спеціальні контейнери для сортування склобою.

"Склобій несе велику загрозу екології через довготривалість розкладання в звичайних природних умовах (більше 300 років). - зазначив Богдан Вікторович. - Та щоб система вибіркового збору сміття приносила очікувані результати, необхідна активна участь кожного, хто викидає сміття. Без цього застосування системи органами влади буде неефективне. Якщо люди зрозуміють важливість збирання та сортування ТПВ для збереження неповторної краси своєї малої Батьківщини для своїх дітей, онуків, - ми будемо розвивати цей напрямок по всій території села".
Наверх