Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Суспільство 28 лис 2019 13:00

ВИЙШОВ В СВІТ ПЕРШИЙ НОМЕР ДРУКОВАНОГО ВИДАННЯ "НАШІ МОШНИ"

ВИЙШОВ В СВІТ ПЕРШИЙ НОМЕР ДРУКОВАНОГО ВИДАННЯ "НАШІ МОШНИ"27 листопада побачив світ перший номер друкованого видання "Наші Мошни".

Видання покликане донести інформацію про найважливіші події і факти з життя Мошен до кожного мешканця нашого села.

З вступним словом до читачів звернулись Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА, директор ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» Ігор КРОПИВНИК і редактор видання «Наші Мошни» Олег УСТИМЕНКО.

З ПЕРШИХ ВУСТ – У КОЖЕН ДІМ


Дорогі земляки!

Розвиток громади починається зсередини. Доки людина не матиме бажання змінити себе, своє життя, ніхто інший не зможе за неї це зробити, їй допомогти. Люди здатні перетворити світ, вони його постійно перетворюють, впливають один на одного. Ми повинні усвідомити наші можливості, бути відповідальними за своє життя, за своє навколишнє середовище, за свою громаду.

Засоби масової інформації набувають нової ваги в суспільстві, в якому активний громадянин стає повноправним суб'єктом управління справами своєї громади. Необхідність донести свою позицію з тієї чи іншої проблеми до громади, бути в курсі всіх справ села є і стає все гострішою. Як і налагодження ефективної комунікації в громаді про життя громади з позиції інтересів громади.

Важливо пам’ятати, що базовою і першою необхідною ланкою на шляху налагодження взаємодії є інформування. Згідно з демократичними стандартами управління, органи влади мають надавати громадськості точну, доречну, об'єктивну, вчасну та зрозумілу інформацію, повинні інформувати населення про напрями стратегічного розвитку, про програми та послуги, що надаються, про реальний стан речей у сферах їхньої компетенції, про плани та результати їх реалізації тощо.

Вже не один рік в мережі інтернет функціонує інформаційний портал нашої громади, який набув популярності не тільки серед мошнівчан, а і жителів навколишніх сіл. Та, на превеликий жаль, не всі наші односельці мають постійний доступ до «всесвітньої павутини».

Тож, заручившись підтримкою постійного і надійного партнера нашої громади – ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» компанії «Фрау Марта», ми започатковуємо вихід друкованого видання «Наші Мошни», яке безкоштовно потраплятиме в кожний двір нашого села.

Ви тримаєте в руках перший номер газети «Наші Мошни». Відтепер кожен мошнівчанин матиме змогу бути в курсі всього, що відбувається в селі, отримуватиме інформацію з перших вуст і матиме змогу долучатись до розбудови нашої малої Батьківщини.

В добрий час! Разом зробимо наше село кращим!

Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА



УЧАСТЬ – ЗАПОРУКА РОЗВИТКУ ТА УСПІХУ


Сила громади – в єдності. В об'єднанні всіх мешканців села навколо спільних проблем та інтересів. Якщо ми всі заодно, якщо ми разом, якщо ми об'єднуємо свої зусилля в ім'я досягнення поставлених перед нами цілей - ми відчуваємо турботу та підтримку інших, ми відчуваємо свою силу та віримо в наші перемоги.

Участь - запорука розвитку та успіху. Без участі кожного члена громади марно сподіватися на належний розвиток. Участь відкриває можливість самореалізації, обговорення різних проблем і варіантів рішень, пошуку оптимальних шляхів розвитку, залучення людей до розв'язання питань, що впливають на їх життя.

Розвиток партнерства - розвиток громади. Відкритість до взаємодії з усіма зацікавленими сторонами, налагодження співпраці на засадах взаємоповаги та довіри - це знаряддя для зміцнення нашого потенціалу та подолання наявних проблем.

Вже багато років наше підприємство є надійним партнером Мошнівської громади і радо долучаємось до реалізації конструктивних ініціатив мошнівчан, спрямованих на розвиток села. Серед таких і видання газети.

Впевнений – «Наші Мошни» об’єднають мешканців села у спільному поступі до розвитку і процвітання нашого неймовірного містечка. А ми, в свою чергу, і надалі підтримуватимемо мошнівчан на цьому шляху до спільного успіху!

директор ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» Ігор КРОПИВНИК



МИ ПИШЕМО ПРО ВАС І ДЛЯ ВАС


«Хто володіє інформацією – той володіє світом!» Потреби суспільства в інформації, обізнаність громадян в усьому, що відбувається в нашому селі, відкритість і прозорість місцевої влади – цими принципами ми керувались, коли майже п’ять років тому взялись за розвиток Інформаційного порталу «Наші Мошни», який став яскравою сторінкою життєвого літопису нашого села, адже ми постійно інформували і продовжуємо інформувати своїх читачів про найважливіші події і факти з життя Мошен.

За цей час портал став одним з найкращих сільських інтернет-ЗМІ не тільки району, а й області.

Оглядаючи пройдений шлях, аналізуючи здобутки і помилки, хочу зазначити, що вихід друкованої версії «Наших Мошен» - це крок вперед, який дозволить донести інформацію до кожного мешканця нашого села, і сподіваюсь, що газета також завоює свого читача і не поступатиметься в популярності інтернет-порталу.

А ми, в свою чергу, намагатимемось і надалі радувати читачів ексклюзивною і оперативною інформацією, новими і цікавими проектами.

Також запрошуємо до співпраці всіх активних, небайдужих мошнівчан. Будь-хто може спробувати свої сили в журналістиці та донести свої думки до широкого загалу. Ми відкриті та не обмежуємо ваше бажання долучитися до творення інформаційного простору нашого села.

З питань співпраці, з ідеями та бажанням отримати цінний досвід звертайтеся на електронну адресу [email protected].

редактор видання «Наші Мошни» Олег УСТИМЕНКО
Наверх