Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 02 лют 2020 08:00

5 професій, які будуть актуальними у 2020-му

5 професій, які будуть актуальними у 2020-муМи живемо у світі технічного прогресу. Він активно змінює наше життя і, відповідно, рід занять. Інновації потребують унікальних талантів, професіоналів із креативним мисленням.

Нині важливо, щоб люди особисто відчували потребу і бажання у навчанні та перекваліфікації, а компанії, своєю чергою, підтримували цю ініціативу.

Якщо у новому році прагнеш змінити роботу або спробувати щось нове, розповідаємо більше про найактуальніші професії. Наважся на зміни!

Аналітики


Компанії все частіше потребують працівників з аналітичним мисленням, які вміють розвивати бізнес,  проводити аналітичні розрахунки й інтегрувати свої аналізи у різні сфери промисловості.

Програмісти


До цієї категорії належать комп’ютерні програмісти, розробники програмного забезпечення, комп’ютерні аналітики, професіонали у сфері інформаційної безпеки та інші.

Інженери та архітектори


Але не такі, яких ми собі уявляємо одразу. Фокус зміститься на спеціалістів, що орієнтовані на біохімічні, високотехнологічні та нанотехнології, а також робототехніку та мехатроніку.

Суперменеджери


Особливо будуть потрібні люди, які вміють мислити глобально і приймати довгострокові рішення. Їх називають менеджерами найвищого рівня, адже вони вміють трансформувати компанії на краще. Такі спеціалісти будуть актуальними не лише у сфері виробництва, а й у розвагах, рекламі та освіті.

Коучі


А також ментори та особисті викладачі. Ці спеціальності набирають обертів і стають одним із головних інструментів у формуванні професіоналів у різних сферах. Коучі також стають ініціаторами перекваліфікації працівників компаній, розвитку нових навичок і формування сучасної корпоративної культури. Компанії активно інвестують у розвиток та освіту своїх працівників і, в результаті, отримують справжніх знавців своєї справи.
Наверх