Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Культура 30 лис 2019 08:00

ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)

ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)24 листопада юні вихованці Ансамблю бально-спортивного танцю "Флейм" успішно виступили відразу у двох всеукраїнських танцювальних конкурсах.

Спочатку відразу 42 юних мошнівських танцюриста представили сто танцювальних номерів на "Осінній феєрії". У двох вікових категоріях - старшій і молодшій - вихованці "Флейму" посіли другі місця.

Потім танцювальні пари колективу змагалися за "Кубок Жемчуга", де жоден з учасників "Флейму" не залишився без нагород, завоювавши велику кількість золотих, срібних та бронзових медалей.

Фінансову допомогу на участь в турнірах надав голова Ради директорів Групи компаній "Маїс" Сергій Миколайович Терещук.
ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ФЛЕЙМА" ПРОДОВЖУЮТЬ ФЕЄРІЮ НА ПАРКЕТІ (ФОТО)
Наверх