Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події 22 лют 2020 12:00

Будьте обережні! - На Черкащині знову з'явились телефонні «податкові» шахраї

Будьте обережні! - На Черкащині знову з'явились телефонні «податкові» шахраїГоловне управління ДПС у Черкаській області попереджає платників податків, що на теренах краю поновилися факти шахрайських телефонних дзвінків ніби-то від імені керівництва податкової служби з «пропозиціями» перерахувати кошти на банківські картки.

Суть шахрайських дій зводиться до того, що зловмисники за будь - яких підстав вимагають перевести на платіжну картку кошти.

За останню добу невідомі особи здійснили велику кількість телефонних дзвінків з наступних номерів телефонів: 050-684-46-93 та 050-572-93-26.

Головне управління ДПС у Черкаській області неодноразово повідомляло, що керівництво та працівники податкової служби Черкащини не звертаються до суб’єктів господарювання з подібними «проханнями» та при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України.

Тож податкова служба застерігає: будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману. Про подібні випадки шахрайства просимо повідомляти Головне управління Національної поліції у Черкаській області за телефоном 102.
Наверх