Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 20 гру 2019 06:00

ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)

ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)Всі ми, і дорослі, і діти з нетерпінням чекаємо і віримо в прекрасні дива, які приносять нам зимові свята. Традиційно шануємо та передаємо з покоління в покоління українські традиції, звичаї та обряди.

Таємничість і краса Дня Святого Миколая повертається до нас у всій своїй величі. Кожна дитина з нетерпінням чекає чарівної ночі та подарунків від Святого Миколая, а всі дорослі в щирих молитвах просять Бога про мир в рідній Україні.

19 грудня свято Миколая завітало до Дошкільного навчального закладу "Лісова казка" Мошнівської сільської ради, щоб подарувати дітям не лише подарунки, але і чарівну казку, бажання творити і дарувати добро.

Чудове свято відбулося завдяки сприянню Голови села Мошни Богдана Шкарбути, Голови Ради директорів Групи компаній "Маїс" Сергія Терещука, директору ТОВ "Мошнівська МТС" Вікторії Дудник. Гості щиро привітали дітвору, побажали, щоб здійснились всі їхні мрії, і презентували кожному малюку солодкі подарунки.

Діти декламували вірші, співали пісні про Святого Миколая, були активними учасниками веселих розваг та забав.

Свято завершилось, але у малят залишилось безліч приємних та незабутніх вражень від казкового свята.

вихователь-методист Л.С.Рощепій
ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)ЧАРІВНІ ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)
Наверх