Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 18 січ 2020 06:00

"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)

"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"Христос народився! Славімо його!" - лунало в музичній залі закладу дошкільної освіти "Лісова казка".

Щирі дитячі голосочки з любов'ю промовляють слова святкового вітання і дружно заводять старовинну народну колядку "На Різдво Христове". Далі колядки від хлопчиків, від дівчат. Слідом лунають веселі щедрівки. "Сієм, вієм, посіваєм! На щастя, на здоров'я!" - промовляють хлопчики, посипаючи на всі боки зернята жита та пшениці.

А як весело водити козу! Дуже цікаво гратися з прибраною Меланкою! Ну, а про "дохід" - годі й говорити. Захопленню немає меж.

Дошкільнята з задоволенням вивчають народні звичаї та традиції. Вихованці групи "Чомусики" (вихователі Мойсеєва Л.М., Сидоренко О.Б., музичний керівник Малинко О.М.) колядками та щедрівками вітали працівників та вихованців "Лісової казки".
"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!": ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" РІЗДВО І НОВИЙ РІК ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)
Наверх