Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Освіта 31 січ 2020 11:00

Інформаційний центр ЄС в Черкаській області запрошує студентів до участі в проєкті Представництва Європейського Союзу в Україні EU STUDY DAYS in Ukraine (Єврошколи)

Інформаційний центр ЄС в Черкаській області запрошує студентів до участі в проєкті Представництва Європейського Союзу в Україні EU STUDY DAYS in Ukraine (Єврошколи)EU Study Days (Єврошкола) є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні, що дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проєкт має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься й надалі, для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив.

До участі у сесіях Єврошколи запрошуються учасники з усіх регіонів України. 

Хто може взяти участь?

Участь можуть взяти студенти будь-якої форми навчання та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) з усіх регіонів України.

Як взяти участь?

Для подання заявки на участь в EU Study Days потрібно вибрати сесію, у якій би хотіли взяти участь та заповнити відповідну анкету:

На 33 сесію: http://bit.ly/EUStudyDays_Kropyvnytskyi (Дедлайн - 17 березня, 2020, 23:00)

На 34 сесію: http://bit.ly/EUStudyDays_Lviv (Дедлайн - 30 квітня, 2020, 23:00)

На 35 сесію: http://bit.ly/EUStudyDays_KryvyiRih (Дедлайн - 26 травня, 2020, 23:00)

На 36 сесію: http://bit.ly/EUStudyDays_Berdyansk (Дедлайн - 29 червня, 2020, 23:00)

Для участі у кожній сесії буде відібрано 40 людей з різних регіонів України. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: 

а) освітній рівень студента чи випускника, 

б) представлення максимально можливої кількості регіонів, 

в) володіння англійською мовою.

Участь у Єврошколі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст. 

Детальніше про сесії та умови участі можна дізнатись тут - http://bit.ly/EUStudyDays2020_info.
Наверх