Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Культура / Відео 17 лют 2020 15:00

"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)

"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)16 лютого незабутньою концертною програмою у вщент заповненій залі Мошнівського сільського Будинку культури відзначили День всіх закоханих. Яскраве пісенне свято "Якщо любиш - кохай" подарували присутнім справжні таланти з Черкаської обласної філармонії, три українських красені - тріо "Обережно гарячі" у складі добре відомого мошнівчанам Василь Клименко та Віталія Панченка і В'ячеслава Дяченка.

Такий святковий подарунок всім молодим закоханим та тим, хто проніс це чисте почуття протягом свого життя, зробили Голова села Мошни Богдан Шкарбута та депутат Мошнівської сільської ради, директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" компанії "Фрау Марта" Ігор Кропивник.

Сучасні та вже ставші справжніми хітами пісенні композиції українських та зарубіжних виконавців у супроводі вихованців ансамблю спортивно-бального танцю "Флейм" Мошнівського СБК заряджали весняною, позитивною енергією добра та любові переповнену глядацьку залу.

Як зазначив в своїй промові Голова Мошнівської громади, "...Щирі почуття любові і добра апріорі не можуть нести в собі енергії негативу. Любов і добро є не лише основою нашої християнської релігії, а і тою силою, що дає надію на майбутнє, що уособлюють наші діти, а тому підтримка молодих мошнівських сімей, що стають батьками, є одним із стратегічних напрямків діяльності місцевої влади. Так, важливу роль та допомогу в реалізації вказаної стратегії діяльності місцевої влади на території с. Мошни відіграє Всеукраїнське об'єднання "Черкащани", зокрема, член ради об'єднання Олександр Воскобійник з депутатом Черкаської районної ради від с. Мошни, головою депутатської фракції "Черкащан" Володимиром Шимановським в рамках програми підтримки молодих сімей, які стали батьками, "Лелека". На сьогоднішній день це суттєва матеріальна підтримка молодій сім'ї ...".

Так, від імені "Черкащан" представник об'єднання Наталія Старікова прямо на сцені вручила шістьом молодим сім'ям по 3 тисячі гривень та цінні подарунки для новонародженої малечі.

Також свято не обійшлося і без гостя-високопосадовця, що на запрошення Голови села Богдана Шкарбути разом із своєю сім'єю приєдналися до святкової події. Тому не випадково керівник Управління у справах сім'ї, молоді і спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський зі сцени привітав мошнівські молоді сім'ї та запевнив у цілковитій підтримці з боку ввіреного йому державного управлінського органу дій місцевої влади села, а незабаром і великої Мошнівської об'єднаної громади, направлених на підтримку молодих сімей, розвиток спортивного життя громади і її потенціалу.

Святковий, емоційно піднесений настрій подарували глядачам артисти, а організатори свята - Богдан Шкарбута та Ігор Кропивник - запевнили жителів села та гостей свята, що залишуть цю традицію зустрічі "Свята кохання" чудовим концертним подарунком і на майбутні роки.
"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)"ЯКЩО ЛЮБИШ - КОХАЙ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх