Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Культура 30 кві 2017 18:54

"О ТАНЦЮ, МИТЬ ЧУДОВА!"

"О ТАНЦЮ, МИТЬ ЧУДОВА!"В суботу, 29 квітня, в селі Білозір я відбувся II -й районний конкурс хореографічного мистецтва «О танцю, мить чудова!», присвячений Міжнародному дню танцю.

Прийняли участь у Святі і хореографічні колективи Мошнівського сільського Будинку культури - Ансамбль спортивно-бального танцю "Флейм" (керівники - Інна Острівна та Олексій Юрченко) і молодий Аматорський колектив народного танцю "Червона рута" (керівник - Людмила Демиденко).

Як завжди, не залишив без уваги молоді таланти Мошен сільський Голова Богдан Вікторович Шкарбута, підтримавши своїх односельців щирим словом та солодкими подарунками.

Ансамбль "Флейм" в номінації "Бальний танець" отримав друге місце в середній віковій категорії та третє місце в старшій віковій категорії. Колектив "Червона рута" хоч і не здобув призове місце в номінації "Народний танець", але, для першого виступу серед професійних колективів, отримав схвальні відгуки від фахівців.

Бажаємо нашим колективам, їх керівникам та всім учасникам творчого натхнення, невтомної праці та успіху в розвитку хореографічного мистецтва!

Також хочеться висловити щиру вдячність депутатському корпусу села та особисто сільському Голові Богдану Шкарбуті за надання траспорту, солодощі та за особисту підтримку.

Директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк
"О ТАНЦЮ, МИТЬ ЧУДОВА!""О ТАНЦЮ, МИТЬ ЧУДОВА!""О ТАНЦЮ, МИТЬ ЧУДОВА!""О ТАНЦЮ, МИТЬ ЧУДОВА!""О ТАНЦЮ, МИТЬ ЧУДОВА!""О ТАНЦЮ, МИТЬ ЧУДОВА!"
Наверх