Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Спорт / Черкаський район. Новини 03 бер 2020 04:00

ПЕРШІСТЬ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ: МОШНИ - 7-МІ (ФОТО)

ПЕРШІСТЬ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ: МОШНИ - 7-МІ (ФОТО)У перший день весни проходили змагання, на яких визначилися кращі кульовики Черкаського району. Цього року поборотись за першість приїхали 4 сільські команди та 5 колективів фізкультури об′єднаних територіальних громад.

Приймав змагання стрілецький тир Черкаської гімназії №9. До складу кожної команди входили чоловіки та жінки. Згідно положення на лінію вогню вийшли 25 спортсменів віком від 16 років та старші.

Команда Мошен виступала у такому складі: Олександр Ремез (52), Ірина Петрович (73), Володимир Петрович (79).

У кожного учасника був на меті один стимул – продемонструвати свою влучність. Боротьба ішла за кожен бал, адже легких медалей не буває. В запеклій боротьбі наша команда посіла загальнокомандне сьоме місце. Переможцями стала команда Руськополянської ОТГ.
ПЕРШІСТЬ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ: МОШНИ - 7-МІ (ФОТО)ПЕРШІСТЬ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ: МОШНИ - 7-МІ (ФОТО)ПЕРШІСТЬ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ: МОШНИ - 7-МІ (ФОТО)ПЕРШІСТЬ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ: МОШНИ - 7-МІ (ФОТО)
Наверх