Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 23 бер 2020 15:26

"Ви думаєте про дань традиції і померлих, а чи думаєте про живих? Мертвим не потрібні Ваші мертві квіти. Подумайте про дітей своїх", - Богдан Шкарбута

"Ви думаєте про дань традиції і померлих, а чи думаєте про живих? Мертвим не потрібні Ваші мертві квіти. Подумайте про дітей своїх", - Богдан Шкарбута
Мертвим не потрібні Ваші мертві квіти... Подумайте про дітей своїх...


Бачу, що вже продають пластикові квіти для гробків. Звертаюсь до кожного з Вас, подумайте 100 раз перш, ніж придбати, і розкажіть своїм близьким та знайомим.

Ви це робите, бо так прийнято вшановувати пам'ять померлих? Але вони вже відійшли і їм нічого матеріального не треба. Краще помоліться, запаліть свічку, дайте милостиню, принесіть живі квіти врешті решт.

Ви думаєте про дань традиції і померлих, а чи думаєте про живих? Про Ваших дітей, онуків, правнуків. Що Ви їм залишаєте? Яку природу та екологію? Пластик розкладається щонайменше 100 років! 100!!!! А скільки тонн цього яду щороку несуть на могили? А скільки шкідливих, смертельних речовин ми отримуємо при спаленні цих "красивих" квітів.

Чому хворіють діти? А що ми їм даємо? Отруєні воду, землю і повітря? Бо що люди скажуть?

Якщо хочете придбати цю смертоносну "красу" краще дайте ці кошти на лікування хворої дитини, чи милостиню потребуючим. Це більше допоможе мертвим і дасть ліпше майбутнє нашим нащадкам.

Дякую за увагу.

Голова села Мошни Богдан Шкарбута
Наверх