Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 31 бер 2020 06:00

Українцям порадили найкращий у світі антидепресант

Українцям порадили найкращий у світі антидепресантНовий засіб від депресії порадує багатьох: змушує тіло танцювати, розум відпочивати, а душу радіти.

Музика завжди кардинально змінює людину, адже саме музика йде з нами протягом усього життя. Процес створення,народження, появи на світ музики - одне з найбільш захоплюючих занять у світі і тому сотні прикладів і тисячі доказів. Немає жодної культури в світі в якій музика була відсутня б, як явище. Адже в кожній культурі є творчість у вигляді народних пісень, свої фольклорні музичні інструменти.

Музика є настільки природним продовженням свідомості, що відбувається з людиною сама собою, навіть без його особливого відома і особистого втручання. Ми вибиваємо ритм подушечками пальцем, щоб скрасити очікування або зняти напругу, ми співаємо, аби себе розважити або поділитися з світом своєю печаллю, ми мучимо невмілими руками скрипки, гітари, флейти роялі, години без перерви, і радіємо можливості отримувати з них звук. Це всередині. У кожного з нас з дитинства. І це неймовірно.

Музика допомагає нам у хвилини смутку, щоб виплеснути свій смуток, і в хвилини радості, щоб закричати про щастя всьому світу. Але найпотужнішим антидепресантом по праву вважаються барабани. Хто хоч раз брав барабанні палички у руки, розуміє про що мова.

Навик гри на барабанах, як би це дивно не звучало, закладений в нас всіх на глибинному біологічному рівні. Це найпідходящий нам інструмент. Ударні - найкоротший шлях до ейфорії процесу. Гра на барабанах викликає задоволення, радість, захват. Неможливо бути депресивним або сумним, коли тримаєш бадьорий ритм. А якщо робиш це ще й в компанії таких же захоплених музикою людей - ефект множиться. Гра на барабані - медитація сама по собі. Після пари годин гри, у вашій голові гулятиме вітер, тіло буде втомленим, але легким і розслабленим і ви будете спокійні і врівноважені. Ударні дають нам неймовірний перепочинок від шуму зовнішнього світу і дають свіжий вітер в голові. Організм позитивно реагує на ударні, тому що наше тіло біологічно обожнює ритмічні процеси та отримує від них масу задоволення.
Наверх