Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Культура 10 травня 2017 13:48

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».Пам'ять... Вона жива. Вона живе в старих світлинах, в пожовклих листах, в свіжих квітах на могилах загиблих солдат. Пам'ять живе в піснях та фільмах про війну. У фільмах, які стали частиною нашого життя. Це живе дихання пам'яті ми відчуваємо повсякчас, а по особливому сьогодні, в день коли буяє весна. День коли ми згадуємо, якою ціною дістався він нашому народові... 9 травня в Мошнівському сільському Будинку культури відбувся святковий концерт до Дня Перемоги "Пам'ятаємо заради життя".

Стоячи перглядали присутні відеонарис про ветеранів та учасників війни – жителів нашого села. І ще не раз вся зала вставала, згадуючи всіх, хто не дожив, тих, хто живе - героїв-захисників минулого і сьогодення.

Не залишали байдужими присутніх і виступи творчих колективів художньої самодіяльності Будинку культури - Народного аматорського хорового колективу «Мошногори» (керівник - Раїса Полатайко), Ансамблю спортивно-бального танцю «Флейм» (керівники - Інна Острівна та Олексій Юрченко), вокалістів Анжели Диченко та Аліни Іванова (керівник - Людмила Гончаренко), Аматорського танцювального колективу народного танцю «Червона рута» (керівник - Людмила Демиденко), Жіночого ансамблю «Любисток» (керівник - Раїса Полатайко), Солістів-вокалісти Оксани Раскевич, Лесі Гаврилюк, Наталії Верещинської, Вокально-інструментального ансамблю «City Love» (керівник - Святослав Туз), солістів Володимира Манькевича та Валерія Мужбатуліна, дуету Мар'яна Сквирі та Дениса Биченка, ведучих концерту Ангеліни Мархалевич та Владислава Батировського.

Також хочеться подякувати тим, без кого це Свято не відбулося б, але кого не побачиш на сцені - сценаристи, монтажери, фото-, відео- оператори, оздоблювачі сцени, технічні працівники Будинку культури. Окрема подяка працівникам сільської бібліотеки за підготовку і проведення виставки картин та виробів майстрів декоративно–прикладного мистецтва.

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ «ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ».
Наверх