Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Відео 11 кві 2020 16:22

СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ПЕРШИЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ РІЧКИ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)

СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ПЕРШИЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ РІЧКИ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)11 квітня в Мошнах за благодійної підтримки Фермерського господарства «ЕКОТЕХАГРО-Л» пройшов перший етап зарибнення мальком товстолоба річки Вільшанки.

Фермерського господарства «ЕКОТЕХАГРО-Л» - новостворене на теренах Мошнівської громади підприємство, керівником якого є житель нашого села, відомий на Черкащині ветеран АТО, громадський активіст, очільник громадської організації воїнів-ветеранів АТО/ООС Сергій Олександрович ЛУГЕРЯ.

"Давні наші плани по збереженню перлини с. Мошни, та чого там казати, - всього Мошнівського куща, нарешті перейшли до реальних справ. - зазначив Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА - Скинувши краватки, переодягнувшись в "робочий одяг", ми власними силами провели перший етап зарибнення мальком риби товстолоба (вага одного мальке 400-600 грам) річки Вільшанки. Поки не багато (500кг), але і надалі, за фінансової підтримки Фермерського господарства Сергія Лугері будемо це робити".

Зарибнення пройшло в трьох місцях річки Вільшанка на території Мошнівської громади. Цими кроками Сергій Олександрович та Богдан Вікторович закликали всіх від пустопорожніх розмов, критики та невдоволення всім і вся крім себе перейти за їхнім прикладом до РЕАЛЬНИХ СПРАВ, ЩО ПРИНОСЯТЬ РЕАЛЬНУ КОРИСТЬ СВОЇЙ ДЕРЖАВІ, СВОЇЙ ГРОМАДІ, СВОЇМ БЛИЖНІМ.

Керівник новоствореного фермерського господарства Сергій Лугеря висловив щиру подяку всім, хто підтримав та долучився до такої корисної справи, особливо Богданові Шкарбуті та Володимирові Шимановському за підтримку, сприяння та допомогу.

СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ПЕРШИЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ РІЧКИ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ПЕРШИЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ РІЧКИ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ПЕРШИЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ РІЧКИ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх