Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Відео 16 кві 2020 10:00

СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ДРУГИЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ ВІЛЬШАНКИ (ВІДЕО)

СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ДРУГИЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ ВІЛЬШАНКИ (ВІДЕО)15 квітня в Мошнах за благодійної підтримки Фермерського господарства «ЕКОТЕХАГРО-Л» пройшов другий етап зарибнення частини річки Вільшанка, що знаходиться в адмінмежах Мошнівської громади.

Цього разу у річку було випущено 350 кг малька ставкового великого карася.

Як раніше повідомлялося - Фермерське господарство «ЕКОТЕХАГРО-Л» - новостворене на теренах Мошнівської громади підприємство, керівником якого є житель нашого села, відомий на Черкащині ветеран АТО, громадський активіст, очільник громадської організації воїнів-ветеранів АТО/ООС Сергій Олександрович ЛУГЕРЯ.

"500кг товстолоба раніше та 350 кг карася сьогодні - наче і не багато, але ми і надалі, за фінансової підтримки Фермерського господарства Сергія Лугері будемо це робити. - зазначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута - Ми на своєму прикладі пропонуємо всім, в кого є можливість, всім, хто гає свій час за фейсбучною критокою результатів чужої праці, ЗРОБИТИ ЩОСЬ КОРИСНЕ ДЛЯ СВОЄЇ ГРОМАДИ, ПРИРОДИ СВОГО КРАЮ, СОЦІАЛЬНО-КУЛЬТУРНОГО ЖИТТЯ СВОЇХ ЗЕМЛЯКІВ, або просто своїм невдоволеним ниттям не відбивати бажання робити добрі справи в інших".
Наверх